Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Müjgan'ı Melike İpek Yalova diziden ayrılacak mı? Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? Başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılıklar bitmiyor. D

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Müjgan'ı Melike İpek Yalova diziden ayrılacak mı? Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor?

Başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılıklar bitmiyor. Dizide resmen başrol kıyımı yaşandı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden önce Vahide Perçin, ardından da Uğur Güneş ve Esra Dermancıoğlu ayrılmıştı. Dizinin başrol karakterleri Hünkar Yaman, Yılmaz ve Behice'nin ardından dizinin bir başka başrolü Müjgan'da diziden ayrılıyor.

Diziden sezon sonu ayrılması planlanan Melike İpek Yalova, diziden daha erken ayrılmaya karar verdi. 100. bölümde sezon finali planlanan dizi Bir Zamanlar Çukurova'da Melike İpek Yalova daha önce veda edecek.

Melike İpek Yalova'nın kaçıncı bölümde veda edeceği açıklanmadı ancak son haftalarda veda edeceği öğrenildi. Diziden Kerem Alışık'ın ayrılması beklenirken Melike İpek Yalova'nın ayrılması şaşkınlık yarattı.



Melike İpek Yalova'nın ayrılığı kesinleşirken, söylentilere göre Kerem Alışık'ın ise diziye sezon finalinde veda edeceği iddia edildi.

MÜJGAN YERİNE YENİ KARAKTER GELİYOR

Melike İpek Yalova'nın canlandırdığı Müjgan karakterinin yerine yeni bir isim gelecek. Fikret karakterinin ilişkilendirileceği  yeni partner olarak ilk olarak Bahar Şahin düşünülmüş ancak genç oyuncu rolü kabul etmemişti. Bahar Şahin, bir diziye ortadan girmek istemediğini söyleyerek teklifi reddetmişti.

Yapımcılar şimdi diziye yeni karakter için kadın oyuncu arayışına başladı. Yeni karakter Fikret'in partneri olarak diziye gelecek.