Star TV ekranlarında 10 sene aradan sonra yeniden İbrahim Tatlıses'in sunumu ile başlayan İbo Show'a her hafta ünlü konukları gelmeye devam ediyor. İbo Show her hafta ünlü isimleri konuk almaya devam ederken bu haftanın konukları arasında halk müziği san

Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et" Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et"
Star TV ekranlarında 10 sene aradan sonra yeniden İbrahim Tatlıses'in sunumu ile başlayan İbo Show'a her hafta ünlü konukları gelmeye devam ediyor. İbo Show her hafta ünlü isimleri konuk almaya devam ederken bu haftanın konukları arasında halk müziği sanatçısı Mümin Sarıkaya yer alıyor. İbo Show'a bu akşam 27 Şubat'ta Mümin Sarıkaya konuk olacak. Halk müziği sanatçılarından ve çok sayıda sevilen türküsü bulunan Mümin Sarıkaya, İbo Show'da en sevilen türkülerini seslendirenecek. Ben Yoruldum Hayat türküsüyle dinleyenleri etkilemeyi başaran Mümin Sarıkaya'nın kim olduğu, hayatı ve türküleri merak ediliyor. Peki, İbo Show konuk olan Mümin Sarıkaya kimdir? Mümin Sarıkaya kimdir?



Ben Yoruldum Hayat türküsüyle akıllara kazınan ve son dönemlerde de iyice popülerliği artan Mümün Sarıkaya, İbo Show'a bu akşam konuk oluyor. Genç yaşına rağmen yüzlerce başarı yakalamış ve ödül kazanmıştır. Müzik camiasında sadece işi ve başarılarıyla gündeme gelen başarılı sanatçı, uzun süredir ekranlarda görünmüyor. Uzun süredir süren sessizliğinin ardından Mümin Sarıkaya en güzel ve en sevilen türküleri ile İbo Show'a konuk oluyor. İbrahim Tatlıses'in programında en sevilen türkülerini seslendirecek olan Mümin Sarıkaya, izleyenlerin radarına takıldı. Mümin Sarıkaya kimdir, hayatı, yaşı, eşi gibi sorular sorulmaya başlandı. Mümin Sarıkaya hakkında merak edilen soruların cevaplarını sizler için topladık. İşte, Mümin Sarıkaya ve merak edilenler.

Mümin Sarıkaya Kimdir?

Ben Yoruldum Hayat albümü ile tanıdığımız Mümin Sarıkaya kimdir, hayatı merak ediliyor. Mümin Sarıkaya 9 Haziran 1978 yılında doğmuştur. 42 yaşındaki Mümin Sarıkaya, Yozgatlıdır. Yozgatlı olan yanık sesli türkücü Mümin Sarıkaya, İstanbul'da yaşamaktadır. 2016 yılında Ben Yoruldum Hayat albümünü çıkardıktan sonra patlayan ve büyük bir üne kavuşan Mümin Sarıkaya, 2018 yılında Dur Diyemem adlı albümünü piyasaya sürmüştür. Mümin Sarıkaya, 2018 yılında Altın Kelebek'te ödül almıştır. Mümin Sarıkaya, 45. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Halk Müziği Erkek Sanatçısı ödülünü almıştır.



Mümin Sarıkaya Albümleri

2016 Ben Yoruldum Hayat

2018 Dur Diyemem

Mümin Sarıkaya Şarkıları/ Türküleri

  • Ben Yoruldum Hayat

  • Al Başımdan Bu Dertleri

  • Annem

  • Yazın Yağar Kar Başıma

  • Aşk Mı Sandın

  • Kalanların Ardından

  • Öldüğümü Bilmesinler

  • Yine Bir Hal Oldu / Bozlak

  • Sevda Türküleri

  • Şu Karşıki Dağda Kar Var Duman Yok


Ben Yoruldum Hayat Dinle: https://www.youtube.com/watch?v=K7z3590-Mt0

Ben Yoruldum Hayat şarkı sözleri:

Ben yoruldum hayat, gelme üstüme

Diz çöktüm dünyanın namert yüzüne

Gözümden, gönlümden düşen düşene

Bu öksüz başıma gözdağı verme

Ben yanıldım hayat, vurma yüzüme

Yol verdim sevdanın en delisine

O yüzden ömrümden giden gidene

Şu yalnız başımı eğdirme benim

Ben pişmanım hayat, sorguya çekme

Dilersen infaz et, kar etmez dilime

Sözlerim ağırdır, dokunur kalbe

Şu suskun ağzımı açtırma benim.