Star TV ekranlarında yayınlanan Engin Akyürek ve Tuba büyüküstün başrollerinde yer aldığı Sefirin Kızı dizisine Neslihan Atagül geri döndü! Sağlık problemleri atlatan ve Sefirin Kızı dizisini çok seven Neslihan Atagül setlere geri dönüyor! Özellikle Uraz,

Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et" Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et"
Star TV ekranlarında yayınlanan Engin Akyürek ve Tuba büyüküstün başrollerinde yer aldığı Sefirin Kızı dizisine Neslihan Atagül geri döndü! Sağlık problemleri atlatan ve Sefirin Kızı dizisini çok seven Neslihan Atagül setlere geri dönüyor! Özellikle Uraz, Engin ve Neslihan kadrosu çok sevilse de Uraz'ın 2. başrol olmaktan canının sıkkın olduğu ve Neslihan Atagül'ün vedasıyla yeni bir senaryoya giren Sefirin Kızı dizisi tekrardan senaryo değişiyor!

Tuba Büyüküstün çok sevildi!

Hem Engin Akyürek hem senaristle çok yakın dostluğu nedeniyle büyük emek verilen diziyi final yapmaktan kurtaran ve senaryoya dahil edinen Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisine devam ediyor! Neslihan, Uraz ve Engin'li senaryo çok seven ve entrikalarla devam eden dizide yeni aşk üçgeni Neslihan, Tuba ve Engin arasında gerçekleşecek. Bu sefer arada kalan isim Engin Akyürek karakteri olacak!

Neslihan Atagül Sefirin Kızı dizisine geri döndü!

Sabah saatlerinden itibaren yakın arkadaşı Uraz Kaygılarlıoğlu ve eşi Kadir Doğulu ile görüşmeler yapan Neslihan Atagül çok sevdiği ve güzel ayrıldığı yapım şirketinin teklifini kabul etti! Neslihan Atagül, haftaya yeni set yerine giderek çekimlere katılacak. Hem Uraz ve Kadir isteklerini geri çevirmeyen Neslihan, yapım şirketinin teklifi kabul etti!

Sefirin Kızı Nare geri döndü!



Olan Uraz'a oldu!

Tuba Büyüküstün senaryosu nedeniyle sezon finalinde diziden ayrılacak olan Uraz Kaygılarlıoğlu bu hikaye de yanan olmuş oldu. Ancak Uraz'ın hem başrol isteği hem ikinci adamdan kurtulmak isteği nedeniyle kimseye kırgın olmadığı ve geriye dönük sahnelerde yer alabileceği konuşuluyor.

Sancar arada kalacak!

Sefirin Kızı dizisinde Sancar karakterinin zor kararı ekrana kitleyecek. Sancar Mavi ve Nare arasında kalacak ve müthiş bir hikayeye imza atılacak!

Star TV Tuba ve Enginle final yapmak istemiyor!

Türkiye'nin yurt dışında en çok sevilen isimleri arasında yer alan Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek başrollerinde yer aldığı Sefirin Kızı dizisi bitirmek yada final yaptırmak istemiyor!

Yapım şirketi Sefirin Kızı dizisi gelecek sezon devam ettirmek için Neslihan Atagül'den ricacı olduğu öğrenildi! Gelen ilk bilgiler Sefirin Kızı yeni sezon olabileceği yönünde.