Pazartesi reyting sonuçları heyecanla bekleniyor. 11 Ocak 2021 Pazartesi Reytingleri kim önde? 11 Ocak reyting sonuçları kim kazandı? Liderlik kimin? 11 Ocak 2021 yayınlanan Çukur, Sefirin Kızı, Maraşlı, Yasak Elma ve Survivor kim önde? aranıyor.

Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı
Pazartesi reyting sonuçları heyecanla bekleniyor. 11 Ocak 2021 Pazartesi Reytingleri kim önde? 11 Ocak reyting sonuçları kim kazandı? Liderlik kimin? 11 Ocak 2021 yayınlanan Çukur, Sefirin Kızı, Maraşlı, Yasak Elma ve Survivor kim önde? aranıyor. Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur reytingleri mi, Star TV ekranlarında Sefirin Kızı reytingleri mi, TRT1'in Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi mi, TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor reytingleri mi, Fox ekranlarında yayınlanan Yasak Elma reytingleri mi yoksa ATV ekranlarında bu akşam başlayan Maraşlı mı reytinglerde galip geldi? İşte detaylar...

11 Ocak Pazartesi Reytingleri!


Televizyon seyircisinin yakından takip ettiği 11 Ocak reyting sonuçları netlik kazandı. Peki, 11 Ocak reyting sonuçlarına göre en çok hangi dizi izlendi? Survivor, Yasak Elma ve Sefirin Kızı reyting sıralamasında kaçıncı oldu? Çukur reyting oranları yükseldi mi? 

Henüz 11 Ocak 2021 reyting sonuçları belli olmadı ancak açıklanır açıklanmaz sizlerle paylaşacağız. Oldukça zorlu geçen pazartesi reyting yarışına bu hafta ATV'de başlayan Maraşlı dizisi de dahil oldu. Başrollerini Alina Boz ile Burak Deniz'in paylaştığı Maraşlı gerek kadrosu gerek hikayesiyle dikkat çekmeye aday görünüyor.

Öte yandan Ender ve Şahika'nın intikam için harekete geçtiği Yasak Elma'da Yıldız'ın Çağatay ile arasını düzeltmek için oynadığı tehlikeli oyun başarılı olacak mı merak edildi.

Selim'in ölümünün ardından Erdenet ailesinin sonun getirmek için sahalara dönen Yamaç ise Çağatay'ın dönüşüyle daha temkinli ancak kurnaz adımlar attı. Cengiz'in bir kez daha rehin alan Yamaç bu kez onun işini bitirecek mi aranıyor.

11 Ocak 2020 Pazartesi reyting sonuçları!


RTÜK tarafından hazırlanan reyting sonuçları günlük olarak açıklanmaya devam ediyor. Heyecanla takip edilen 11 Ocak reyting sonuçları açıklandı.

Survivor en düşük günü!

Survivor reytinglerinde cuma, cumartesi, pazar ve salı günü yüksek izlenmeler alırken, diziler nedeniyle en düşük reytingleri aldığı günlerden biri pazartesi günü oluyordu. 2021 yılında da bu durum aynı mı kalacak yoksa değişecek mi izleyip göreceğiz. Ancak daha ilk iki bölümden başarısını kanıtlayan Survivor, dizilerin en güçlü rakibi olacağını da gözler önüne serdi.

Çukur reytinglerde düşmezken, Yasak Elma'nın reytinglerini yükseltmesi ve TRT1'de yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi Survivor'a pazartesi zor anlar yaşatıyor. Öte yandan Maraşlı'nın akıbetinin de nasıl olacağı; reyting yarışına dahil olup olmayacağını zamanla göreceğiz.

Gündüz kuşağında son durum!

Gündüz kuşağında Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol zirveye yerleşirken Zuhal Topal'la Sofrada izlenmeye devam ediyor. Gelinim Mutfakta ve Doya Doya Moda da bugün eve iyi ekmek götüren yapımlar arasında.