Cansu Dere ile Caner Cindoruk'un başrollerinde oynadığı Sadakatsiz adlı dizi son zamanlarda geniş yankı uyandırdı. Kanal D'de ekranlara gelen dizide Cansu Dere'nin canlandırdığı Asya karakteri eşi tarafından aldatıldığından şüphe ediyor.

Cansu Dere ile Caner Cindoruk'un başrollerinde oynadığı Sadakatsiz adlı dizi son zamanlarda geniş yankı uyandırdı. Kanal D'de ekranlara gelen dizide Cansu Dere'nin canlandırdığı Asya karakteri eşi tarafından aldatıldığından şüphe ediyor. Şüpheler sonrası çeşitli araştırmalar yapan Asya, eşi Volkan'ın kendisini Derin karakteriyle aldattığını öğreniyor. Eşinden intikam almak isteyen Asya çeşitli hamlelerde bulunuyor.


"İhaneti atlatmak kolay olmuyor"


Dizide Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, YouTube'da yayınlanan "Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler" isimli programda hayatına dair çarpıcı detaylar verdi. İlk kez aldatıldığı olayda derin bir travma yaşadığını aktaran Sezen, olayı uzun sürede atlattığını belirtti. Başlangıçta kendini çok kötü hissettiğini söyleyen Sezen, olayı atlattıktan sonra sanki hiç yaşanmamış gibi hissettiğini ve rahatladığını kaydetti.


"Dizideki karakterimi gerçek zannediyorlar"


Dizide canlandırdığı karaktere ve kendisine sosyal medyada tuhaf tepkilerin geldiğini aktaran Melis Sezen, bazı kişilerin kendisini dizideki karakteriyle özdeşleştirdiğini söyledi. Kendisini de Derin karakteri gibi hareket eden birisi zanneden kişiler olduğunu belirten Melis Sezen, yaşadığı ilginç bir olaydan bahstti. Sezen, sokakta yürürken yanına iki teyzenin yaklaştığını ve dizide gördükleri aldatma olayıyla ilgili kendisini kınadıklarını söyledi.