İbrahim Tatlıses'in sunumu ile gerçekleşen İbo Show, Star TV ekranlarında tam gaz devam ederken programın bu haftaki konukları arasında ünlü sanatçı Safiye Soyman var. Safiye Soyman ve Faik Öztürk ayrılmaz bir ikili oldukları ve komik bir çift oldukları

İbrahim Tatlıses'in sunumu ile gerçekleşen İbo Show, Star TV ekranlarında tam gaz devam ederken programın bu haftaki konukları arasında ünlü sanatçı Safiye Soyman var. Safiye Soyman ve Faik Öztürk ayrılmaz bir ikili oldukları ve komik bir çift oldukları için her yere olduğu gibi İbo Show'a da birlikte geliyorlar. Bu akşam İbo Show'da izleyenlere keyifli saatler geçirtecek olan Safiye Soyman ve Faik Öztürk izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. İbo Show'a konuk olan Safiye Soyman ve Faik Öztürk çiftinin evli olup olmadığı merak edilenler arasındadır. Ayrıca Safiye Soyman'ın yaşı, memleketi, çocuğu var mı gibi sorular da merak ediliyor. Peki, Safiye Soyman kimdir? Safiye Soyman'ın çocuğu var mı? Safiye Soyman ve Faik Öztürk evli mi?



Ekranların sevilen eğlence programı İbo Show'a bu hafta gelen konuklar arasında en dikkat çeken Safiye ve Faik çifti oldu. Safiye ve Faik çiftini yıllardır izleyen ve çok seven izleyenler iki ünlü ismi, ayrı ayrı araştırmaya başladı. Safiye Soyman'ı son olarak Bülent Ersoy ile birlikte katıldığı programda gören izleyenler, ünlü sanatçı Safiye Soyman'ı ekranlarda gördüğü için mutlu oldu. İbo Show'a bu akşam 27 Şubat'ta konuk olan Safiye Soyman'ın hayatı, kim olduğu araştırılmaya başlandı. Safiye Soyman kimdir? Kaç yaşında?

Safiye Soyman Kimdir?

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman 3 Mart 1961 yılında Bolu'da doğmuştur. Safiye Soyman 59 yaşındadır. 59 yaşındaki Bolulu Safiye Soyman, Bolu'da bir gecekonduda doğmuştur. Safiye Soyman daha çocuk yaştayken görücü usulü evlendirilmiştir. Safiye Soyman 13 yaşında görücü usulüyle evlenmiştir. 13 yaşında evlendirilen Safiye Soyman, 24 yaşındaki Ziya Akaröz'le evlenmiştir. Ziya Akaröz ile 15 sene evli kalan Safiye Soyman, 1985 yılında kocasından boşanmıştır. Safiye Soyman eski eşinin kumar oynaması, alkol içmesi ve şiddet uygulamasından dolayı gizli gizli ortaokul eğitimini tamamlanmıştır. Ortaokulu bitiren ve bu arada daktilo dersleri de alan Safiye Soyman, lise sınavlarına da hazırlanmıştır. Liseyi de kazanan ve lise eğitimini tamamlayan Safiye Soyman, liseden mezun olduktan sonra iş bulma sınavlarına girerek İmar İskan Bakanlığı'na Genel Müdür sekreteri olarak işe başlamıştır.



Bunun yanında ayrıca Safiye Soyman, Özer Altın'dan müzik dersleri alarak radyo sınavlarına girmiş ve kazanmıştır. Sekreterlik işinin yanı sıra Ankara Devlet Klasik Müziği Korosu’nda çalışan Safiye Soyman, 6 sene burada çalıştıktan sonra iş teklifi almıştır. Gazinocular kralı olarak bilinen Fahrettin Aslan'dan iş teklifi alan Safiye Soyman, 36 yaşında Maksim'de sahneye çıkmıştır. Maksim gazinosunda çıkmaya başlayan Safiye Soyman, memur olarak çalıştığı işinden istifa etmiştir. Ve ünlü olma yolunda şöhret basamaklarını adım adım çıkmaya başlamıştır.



Safiye Soyman'ın 13 yaşındayken evlendiği Ziya Akaröz'den Ümran Erler ve Harun adında iki çocuğu vardır. Safiye Soyman'ın kızı 46 yaşında ve oğlu 44 yaşındadır. Safiye Soyman'ın oğlu Harun, MS hastasıdır. 1999 yılından beri de iş adamı ve sanatçı Faik Öztürk ile birliktedir. Safiye Soyman'ın boyu 1.58 metredir.

Safiye Soyman ve Faik Öztürk Evli Mi?

Ünlü çift Safiye Soyman ve Faik Öztürk çifti hakkında pek çok soru soruluyor. En çok merak edilen sorulardan biri ise Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün evli olup olmadığıdır. Safiye Soyman ve Faik Öztürk 1999 yılından beri birliktelerdir ve birlikte yaşamaktadırlar. Ancak ünlü çift Safiye ve Faik hiç evlenmemiştir. Safiye Soyman ve Faik Öztürk evli değildir. Çocukları da yoktur.