Kanal D ekranlarının yeni eğlence ve şarkı programı olan Şarkılar Bizi Söyler, geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekranlara geldi. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla gerçekleşen Şarkılar Bizi Söyler programına her hafta farklı ünlü v

Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et" Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et"
Kanal D ekranlarının yeni eğlence ve şarkı programı olan Şarkılar Bizi Söyler, geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekranlara geldi. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla gerçekleşen Şarkılar Bizi Söyler programına her hafta farklı ünlü ve sevilen isimler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile oldukça beğeni toplayan Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta kimlerin geleceği merak konusu oldu. İzleyenler başarılı şarkıcı Sibel Can ve usta sanatçı Hakan Altun'un programına kimlerin geleceğini araştırmaya başladı. 24 Şubat Perşembe günü ilk bölümünü yayınlayan Şarkılar Bizi Söyler, 4 Mart Perşembe akşamı 2. bölümünü yayınlayacak. Peki, Şarkılar Bizi Söyler programına bu hafta kimler konuk olacak, kimler gelecek?



Geçen hafta ilk bölümünü yayınlayan Şarkılar Bizi Söyler adlı eğlence programına birbirinden ünlü ve sevilen isimler konuk olmuştu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin yer aldığı programa gelen ünlü isimler oldukça sevildi. Şarkılar Bizi Söyler'in ilk bölümünde ünlü şarkıcı Sibel Can güzelliği ve efsanevi sesiyle söylediği şarkılarıyla damga vurmuştu. Programda ünlü şarkıcı Sibel Can'a başarılı şarkıcı, aşk şarkılarının babası Hakan Altun eşlik etmişti. Hakan Altun, sunucusu olduğu Şarkılar Bizi Söyler programında birbirinden çok sevilen şarkıları seslendirdi. Öte yandan klarnetin kralı olan ve adeta klarneti konuşturan adam Hüsnü Şenlendirici'de iki ünlü şarkıcıya eşlik etti. Ayrıca Şarkılar Bizi Söyler'de orkestranın başarısı, yeteneği de dikkatlerden kaçmadı. Şarkılar Bizi Söyler ilk bölümü ile deyim yerindeyse izleyicisine ve dinleyicisine şov yaptı. İlk bölümünü başarı ile yayınlayan Şarkılar Bizi Söyler'in bu hafta ikinci bölümü yayınlanacak. İkinci bölümü ile izleyici karşısına geçmeye hazırlanan Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları belli oldu. Peki, Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları kim? 2. bölüme kimler gelecek?

Şarkılar Bizi Söyler Bu Haftaki Konukları Kim?

Kanal D'nin sevilen eğlence programlarından olmaya aday Şarkılar Bizi Söyler geçtiğimiz hafta başarıyla ilk bölümünü yayınladı. İlk bölümünü yayınlayan Şarkılar Bizi Söyler, 4 Mart'ta ikinci bölümünü yayınlayacak. İzleyenler Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin programı olan Şarkılar Bizi Söyler'e kimlerin geleceğini merak ediyor. Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları kim? 2. bölüme kimler gelecek?



Şarkılar Bizi Söyler konuklarının kim olduğu merak ediliyor. Şarkılar Bizi Söyler programına bu hafta pek çok ünlü isim geliyor. Programa fantezi müziğin usta ismi, sesiyle milyonlarca kişinin yüreğine dokunan Orhan Gencebay konuk olacak. Orhan Gencebay'ın konuk olacağı Şarkılar Bizi Söyler'e usta komedyen ve oyuncu Şafak Sezer de konuk olacak. İki usta konuğu ile izleyenlere harika ve müzik dolu bir gece yaşatacağa benzeyen Şarkılar Bizi Söyler, Kanal D ekranlarında olacak. Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları belli oldu. Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta Orhan Gencebay ve Şafak Sezer konuk olacak.