Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar bizi Söyle programının günü değişti! Şarkılar Bizi Söyler programı yeni gününde mi yayınlanacak yoksa bu haftaya mı özel bilinmez günü değişti! Şarkılar Bizi Söyler 7 Mart Pazar akşamı Kanal D'de! Kanal D ekranla

Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı” Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı”
Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar bizi Söyle programının günü değişti! Şarkılar Bizi Söyler programı yeni gününde mi yayınlanacak yoksa bu haftaya mı özel bilinmez günü değişti!

Şarkılar Bizi Söyler 7 Mart Pazar akşamı Kanal D'de!

Kanal D ekranlarında bu hafta ekranlara gelmeyen Şarkılar bizi Söyler programı günü değişti! Şarkılar Bizi Söyler programı yeni günü pazar oldu! Şarkılar bizi Söyler programı yeni gününde yayınlanacak! Ekranların en sevilen programı olan Şarkılar bizi Söyler 7 Mart pazar akşamı Kanal D'de!

Orhan Gencebay ve Şafak Sezer konuk olacağı Şarkılar bizi Söyler programı Bitlis'te meydana gelen askeri uçak kazası ve şehitlerimiz için ekrana gelmemişti.

Çok Güzel Hareketler 2 bu hafta ekranlara gelmeyecek olması sebebiyle sürpriz bir şekilde pazara alan 2. bölümü sonrası, Şarkılar Bizi Söyler 3. bölümü perşembe günü yayınlanması bekleniyor.