Kanal D ekranlarında yeni başlayan, 3 dev ismi bir araya getiren Şarkılar Bizi Söyler'in final iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Hakan Altun, Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici'nin yer aldığı Şarkılar Bizi Söyler'in reytinglerinin oldukça düşük olmasından

Kanal D ekranlarında yeni başlayan, 3 dev ismi bir araya getiren Şarkılar Bizi Söyler'in final iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Hakan Altun, Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici'nin yer aldığı Şarkılar Bizi Söyler'in reytinglerinin oldukça düşük olmasından ötürü final yapılacağı iddia edildi. Peki Şarkılar Bizi Söyler final mi yapacak?

Şarkılar Bizi Söyler'e reyting şoku!



Kanal D düşük reyting nedeni ile gün değiştirse de reytingler yine de artmadı.  Önce pazar günü yayınlanan daha sonra perşembe gününe alan Şarkılar Bizi Söyler'in akıbeti merak konusu oldu. İddialara göre sezon sonunda final yapması beklenen programın yapımından henüz bir açıklama gelmedi. Poll Production imzalı Şarkılar Bizi Söyler'in yapımcısı Polat Yağcı'nın beklentiyi karşılayamayan program için ne karar vereceği merak ediliyor. Konu ile ilgili gelişmeler oldukça paylaşacağız.

3 bölüm yayınlanan programın 4. bölüm konukları ise merak ediliyor. İşte 4. bölüm konukları..

Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları kimler?

Tuğçe Tayfur, Serkan Kaya, Ahmet Selçuk İlkan, Taksim Trio ve Serdar Ortaç konuk oluyor. Eğlencenin ve müziğin tadını çıkartacağınız yeni bölümü ile perşembe günü saat 20:00'de Kanal D'de..