4 sezon boyunca pazar akşamlarını reyting rekortmeni yapan Fox TV Savaşçı dizisi yeni sezon sadece 3 bölüm yayınlanmıştı. Savaşçı yayınlanan son bölümünde yani savaşçı 99.

4 sezon boyunca pazar akşamlarını reyting rekortmeni yapan Fox TV Savaşçı dizisi yeni sezon sadece 3 bölüm yayınlanmıştı. Savaşçı yayınlanan son bölümünde yani savaşçı 99. Bölümün de Anlaşılan gerçek, yeni sezon çekimlerinin olmadığı sadece 3 bölümün stok bölümler olduğu açıklanmıştı. Savaşçı 99. Bölüm sonrasında Savaşçı neden yok? Savaşçı 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ya da savaşçı final mi ?soruları gün gün çok soruluyordu . Savaşçı dizisinin final yapıp yapmayacağı kararı halen daha sırrını koruyor.



Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Berk Oktay, Murat Serezli ve Gaye Turgut Evin rol aldığı savaşçı dizisi limon film yapım tarafından Dizayn edilmekteydi. Ancak son zamanlarda Limon Film yapım şirketinin içinde bulunduğu maddi zorluklar sebebiyle geçen sezondan kalma borçların olduğu iddia edilirken yeni sezonda henüz oyuncular ile anlaşma sağlanamadığı açıklandı. Yani Savaşçı 100. Bölüm Hiç yayınlanamayabilir.



Savaşçı 100. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı” Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı”


En son 27 Eylül 2020 pazar akşamı 99. bölümü ile ekranlara gelen Savaşçı dizisinin yeni bölümü yani Savaşçı 100. bölümü ile 4 Ekim 2020 pazar akşamı ekranlarda olması gerekmekteydi Ancak Savaşçı dizisinin 5. yeni sezon çekimleri Henüz daha başlamadı Geçtiğimiz sezon reytinglerde en üst sıralarda yer alan Savaşçı dizisi ile alakalı limon yapım ve Fox TV ekranlarından da bir açıklama gelmedi . Bu sebeple Savaşçı dizisinin final yaptığı iddia edilmekte.



Savaşçı 100. bölüm yayınlanacak mı



4 Ekim'de yayınlanması gereken Savaşçı 100. bölüm yayınlanmamış ve gözler 11 Ekim Pazar akşamına çevrilmişti. Ancak 11 Ekim Pazar yayın akışına baktığımız zaman Öğretmen dizisinin ikinci sezonunun başlayacağına kanaat getirdik. Yani pazar Akşamları Savaşçı dizisinin yerinde Öğretmen dizisi yer almakta. Yani Arıza dizisi ile kapışamayan Savaşçı dizisinin bir daha hiç yayınlanmayacağı haberi sosyal medyada ortaya atılsa da Fox TV Savaşçı yeni sezon ile alakalı bir açıklama yapılır yapılmaz haberimiz güncellenecektir.