Fox'un ekranların tek romantik komedi dizisi olan eğlenceli işlerden Sen Çal Kapımı dizisinde yine ayrılık yaşandı. Bige Önal diziye bu sefer kesin olarak veda etti.

Fox'un ekranların tek romantik komedi dizisi olan eğlenceli işlerden Sen Çal Kapımı dizisinde yine ayrılık yaşandı. Bige Önal diziye bu sefer kesin olarak veda etti.

Sen Çal Kapımı dizisinin Selin'i Bige Önal diziye veda etti. Diziye daha önce de bir süreliğine veda eden ve Netflix'in bir projesinde yer alan Bige Önal daha sonra diziye geri dönmüştü. Ancak güzel oyuncu Sen Çal Kapımı dizisinden bu sefer geri dönüşsüz veda ediyor.

Dizde Kerem Bursin'in canlandırdığı Serkan karakterinin eski nişanlısı Selin karakterine hayat veren Bige Önal, yeni bir proje için yine diziye veda etti.

Bige Önal daha önce de Netflix'in Bir Başkadır projesi için diye veda etmiş ancak daha sonra geri dönmüştü. Alınan bilgilere göre Bige Önal yeniden bir dijital platformda yer alaca proje için diziye veda ediyor.



Selin'in Serkan'dan hamilelik yalanı Eda'nın telefon görüşmesini duymasıyla açığa çıkıyor. Gerçeği Serkan'a söylemek zorunda kalan Selin'in hikayesi böylelikle son buluyor. Selin'in Deniz'den hamile olması tüm herkesi şoke ediyor.

Geçtiğimiz haftalar babasını kaybeden Bige Önal muhabirlere yeni bir projenin müjdesini vererek ayrılığı kendi ağzıyla duyurdu. Bige Önal'ın yeni projesi ile ilgili şimdilik net bilgiler öğrenilmedi ancak diziden ayrılacağı kesin olarak duyuruldu.

HANDE'YE ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR ETTİ

Babasını kaybeden Bige Önal bu dönemde kendisine özellikle destek olan sevgilisi Aras Bulut İynemli ve rol arkadaşı Hande Erçel'in her zaman yanında olduklarını dile getirerek teşekkür etti.