Ekranlardaki reyting savaşlarına bir yenisi daha ekleniyor. Popüler olan yemek yarışmaları bu sefer dizi oluyor! Bir sezonun daha sonlarına doğru gelinirken  kanallardan final haberleri ile beraber yeni başlayacak olan yapımlarında haberleri gelmeye baş

Ekranlardaki reyting savaşlarına bir yenisi daha ekleniyor. Popüler olan yemek yarışmaları bu sefer dizi oluyor!

Bir sezonun daha sonlarına doğru gelinirken  kanallardan final haberleri ile beraber yeni başlayacak olan yapımlarında haberleri gelmeye başladı. Cam Tavanlar ve Aşkın Tarifi  isimli yemek kültürüne yönelik iki dizinin çekimlerine başlanıldığı öğrenildi.

İşte Cam Tavanlar ve Aşkın Tarifi dizileri hakkında detaylar..

Show TV - Cam Tavanlar

OJO Pictures imzalı,  Camtavanlar dizisinde Kubilay Aka ile Bensu Soral ikilisi buluşuyor. Bu dizide restoran sahibi bir adam ile genç bir kadının  aşk hikayesi konu ediniliyor. Senaryo Meriç Acemi tarafından kaleme alınırken,  yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk oturuyor.

Kubilay Aka restaurant sahibi Cem karakterine, Bensu Soral ise Leyla karakterine hayat verecektir. İkilinin aşkları gözler önüne serilecek. Romantik komedi türündeki dizide izleyici keyifli anlar yaşatılarak eğlendirilecek.



Kanal D - Aşkın Tarifi

NTC medya imzalı, Aşkın Tarifi dizisinde; Kadir Doğulu başrolde yer alıyor.  Gaziantepli, Fransız yemeklerinde usta olan bir karaktere hayat verecek.

Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği Aşkın Tarifi dizisinin, yönetmen koltuğunda Deniz Koloş oturuyor. Senaryosunu Doruk Erengül ve Leyla Oter  tarafından kaleme alınıyor.



Yemek programları ekranlardaki yerini korurken yemek dizilerinin nasıl olacağı merakla bekleniyor. İki yapımında oldukça güçlü olduğu görülüyor. Show Tv ve Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizilerin hangi gün  yayınlanacağı henüz belli değil ama Haziran ayında izleyici ile buluşacak.

Kanallar yaz için hazırlıklara başladı. Yazın da ekranlarda dizi reyting savaşları devam edecek. Hangi diziler başarılı olacak hep beraber göreceğiz. Yazın yayınlanacak olan diziler belli oldukça paylaşmaya devam edeceğiz.