Eski televizyon yıldızı, yeni şarkıcı Solmaz Çiros, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programıyla ekrana geldi. Hem dansıyla hem sesiyle büyüleyen Solmaz, canlı yayında kopardı.

Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı

Eski televizyon yıldızı, yeni şarkıcı Solmaz Çiros, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programıyla ekrana geldi. Hem dansıyla hem sesiyle büyüleyen Solmaz, canlı yayında kopardı. Peki Solmaz Çiros kimdir? Solmas nereli, kaç yaşında?



Solmaz Çiros canlı yayında büyüledi!



Oldukça değişen Solmaz Çiros, çok uzun zaman sonra çıkardığı şarkıyla gündemden düşmüyor. Bir dönem evlenme programlarının en çok aranan yüzü olan Solmaz, hem albümüyle hem değişen haliyle büyüledi. Peki Solmaz Çiros kimdiR? Nereli, kaç yaşında?



Solmaz Çiros dans show!



Solmaz Çiros, Demet ve Alişan sunduğu programda ekrana geldi. Hem sesi, hem dansı hem güzelliğiyle büyüledi.



Solmaz Çiros kimdir?





Türkiye onu Seda Sayan'ın sunduğu Evleneceksen Gel programıyla tanıdı. Magazin gündemin en çok konuşulan ismi olan Solmaz, İzmirlidir. Yaşı bilinmeyen Solmaz, Zuhal Topal, Seda SAyan gibi evlilik programlarıyla adından söz ettirmiş, hemen ardından TV8 ekranlarında yayınlanan Aşk-ı Roman dizisinde rol almıştır. Solmaz Çiros 1.70 boyundadır.