Fox Tv'nin sevilen Cuma dizisi Son Yaz dizisinde Akgün Gökalp Taşkın, mafyadan uzak durmak istese de hayat onu bırakmayacak. Akgün babasının intikamını mı alacak yoksa Savcı'nın kendisine sahip çıkmasıyla birlikte kendisine yeni bir hayat mı kuracak? Ba

Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü
Fox Tv'nin sevilen Cuma dizisi Son Yaz dizisinde Akgün Gökalp Taşkın, mafyadan uzak durmak istese de hayat onu bırakmayacak. Akgün babasının intikamını mı alacak yoksa Savcı'nın kendisine sahip çıkmasıyla birlikte kendisine yeni bir hayat mı kuracak?

Başrollerinde Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan, Alperen Duymaz, Şebnem Dönmez, Emre Karayel, Sinan Tuzcu gibi isimlerin yer aldığı Son Yaz dizisi kısa sürede kendini sevdirmeyi başardı. Özellikle Akgün ve Savcı Selim arasındaki ilişki izleyiciyi etkilemeyi başardı.

Dizide ayrıca Akgün, Soner ve Eray dostluğu da dizinin seyircisi tarafında tuttu. Ancak dizide yaprak dökümü de başladı.

Dizide koruma programında olan ve öldü gösterilen Akgün'ün babası Selçuk Taşkın, avukat Fatih tarafından ölmediği öğrenilir. Hoş o sahne yine dizinin çok kötü saçma düşülen sahnelerinden biri olsa da bu durum ilerleyen bölümlerde büyük bir olayın habercisi olacak.

Mafya avukatı olan Fatih bu bilgiyi Halil Sadi'ye ulaştıracak. Selçuk Taşkın'ın ölüm emri verildi. Halil Sadi adamlarına bir planla Akgün'ün saatini dinlendirici koyduğu saat ile değiştirir. Her şeyi dinleyen Halil Sadi, Savcı'nın tüm planlarını tek tek bozarken, Akgün'ü de takip ettirerek, Selçuk Taşkın'ın saklandığı evi bulur ve adamlara evi tarattırır. Akgün, Savcı ve Selçuk omuz omuza kapışırlar ve oradan kaçarlar.