Gönüller takımından Steven Survivor 2021 birleşme partisinde söylediği şarkıyla herkesi coşturdu. 28 Mart akşamı TV8 ekranlarında yayınlanacak Survivor birleşme partisinde şarkı yarışmasında eğlenceli anlar yaşanacak.

Gönüller takımından Steven Survivor 2021 birleşme partisinde söylediği şarkıyla herkesi coşturdu. 28 Mart akşamı TV8 ekranlarında yayınlanacak Survivor birleşme partisinde şarkı yarışmasında eğlenceli anlar yaşanacak. Tüm yarışmacıların seçtikleri şarkıyı Tarık Sezer orkestrası eşliğinde söylecek. Eğlenceli anların yaşanacağı programın çekimleri ise dün akşam yapıldı. Steven'ın söylediği şarkı da sosyal medyada ifşa oldu. Akabinde Steven Survivor birleşme partisi TV8 hangi şarkıyı söyledi? aranmaya başladı. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Survivor 28 Mart akşamı birleşme partisi özel bölümüyle ekranlarda olacak. Her yıl odluğu gibi yarışmacıların rahat bir nefes alacağı gecede eğlence dorukta olacak. İlk olarak ziyafet sofrası kurulacak Survivor birleşme partisinde şarkı yarışması büyük ses getirecek. Gecenin sonunda ise Cemal Can ve Jason Derulo sahneye çıkacak. Şarkı yarışması sırasında Steven, arkadaşlarını bir hayli eğlendirecek. Peki Steven Survivor birleşme partisinde hangi şarkıyı söyledi?


Steven, Survivor birleşme partisinde hangi şarkıyı söyledi?


Çekimlerde Steven'ın sahnede olduğu görüntüler ifşa oldu. Steven O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Gecesi'nde Ankara'nın bağları şarkısını söyleyecek. Tüm arkadaşları da ona eşlik edip oynayacak.


Steven Salam kim? Memleketi neresi


Steven Salam, Demokratik Kongo Cumhuriyetinden 2011’de Türkiye’ye geldi ve lise ve üniversiteyi Türkiye’de okudu.

'Wakanda Forever' sözleriyle sık sık gündeme gelen Steven,  2019’da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu.

Geçen sene şampiyon olan ve 1. Amatörden Süper Amatöre çıkan İzmir Karayollar (Yolspor) takımında oynadığını belirten Steven Salam “Şimdi ise asıl maceraya gidiyorum Survivor'a” sözleri ile yarışmaya dair duygularını açıkladı.