TV8'in sevilen yarışması MasterChef'te final heyecanı devam ediyor. MasterChef Türkiye'de final heyecanı devam ederken bir yandan da TV8'in diğer sevilen ve yıllardır yayınlanan yarışma programlarından Survivor yeni sezonda başlamaya hazırlanıyor.

Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü
TV8'in sevilen yarışması MasterChef'te final heyecanı devam ediyor. MasterChef Türkiye'de final heyecanı devam ederken bir yandan da TV8'in diğer sevilen ve yıllardır yayınlanan yarışma programlarından Survivor yeni sezonda başlamaya hazırlanıyor. Bir süredir Survivor 2021'in ne zaman başlayacağı ve hangi yarışmacıların yarışacağı konuşuluyor. Survivor 2021 yeni sezonunun ne zaman başlayacağı resmen ilan edildi. Acun Medya tarafından Survivor 2021 yarışma programının başlangıç tarihi duyuruldu. 2021 Survivor yarışma programı Ocak ayında başlıyor. Survivor'ın ent olarak ne zaman başlayacağı sorusuna da yanıt geldi. Survivor 2021 9 Ocak Pazar akşamı ekranlarda izleyicisi ile buluşacak. Survivor 2021'in ne zaman başlayacağı belli oldu ancak Survivor yeni sezon yarışmacıları henüz resmi olarak açıklanmadı.



Survivor 2021 yarışmacılarından bazıları resmi olarak açıklandı. Survivor 2021'de yarışacak olan isimlerden bazı çok sevdiğimiz oyunculardan oluşuyor. Survivor 2021 ünlüler takımında resmen yarışacak olan isimlerden birisi Issız Adam filminde Alper karakterine hayat veren başarılı oyuncu Cemal Hünal'dır. Survivor 2021 ünlüler takımında resmen yarışacak olan bir diğer başarılı kadın oyuncu ise Öykü Çelik'tir. Yarışmada yarışacak olan diğer isimler de yavaş yavaş belli olmaktadır. Survivor 2021 gönüllüler takımında resmen yarışacak bir isim de milli güreşçi olan İsmail Balaban'dır.

Survivor 2021 gönüllüler takımında ünlüler takımına karşı yarışacak olan bir diğer isim de belli oldu. Henüz resmen açıklanmamış olsa genç ismin Survivor 2021 yeni sezonda yarışmacı kadrosunda yer alacağı söyleniyor. Survivor 2021 gönüllüler takımında yarışacak bir diğer isim de Sancakay Ilım oldu. Peki, Sancakay Ilım kimdir ? Survivor 2021 Sancakay Ilım kimdir, kaç yaşında ? Survivor Sancakay Ilım ne iş yapıyor ?



Survivor 2021 Sancakay Ilım kimdir ?

Survivor 2021 yeni sezonunda gönüllüler takımında yarışacak olan genç isimlerden birisi de Sancakay Ilım oldu. Genç ve atletik sporcu Sancakay Ilım konservatuar bölümünde son sınıf öğrencisidir. Sancakay Ilım konservatuarın yanında aynı zamanda profesyonel olarak futbol oynuyordur. Güzel yarışmacı sempatik tavırları ile Survivor 2021 yeni sezonun sevilen isimlerinden olacağa benziyor. Sancakay Ilım 30 Ocak 1997 yılında İstanbul'da doğmuştur. Rize Yeşil Çay Spor Kulubünde profesyonel olarak futbol oynamaktadır. Sosyal medyada paylaştığı komik ve eğlenceli videoları ile de oldukça aktiftir.