TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor yarın akşam 44. bölümüyle ekranlara gelecek.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor yarın akşam 44. bölümüyle ekranlara gelecek. Yayınlanan Survivor 9 Mart fragmanı ise herkesi şoke etti. Yarışmanın ilk günlerinden bu yana öfkesiyle sık sık gündem olan ünlüler takımı yarışmacısı Çağrı kavga ediyor. Survivor 44. bölüm fragmanında gördüğümü kadarıyla iletişim oyununda Steven ile gerginlik yaşayan Çağrı, öfkesine hakim olamayacak. Kendini tutamayan Survivor Çağrı kavga sırasında kendisini "Çağrı Yeter" diyerek uyaran sunucu Murat Ceylan'a da "Sanane lan! Ne yeter?" diye bağıracak. Bunun ardından acil durum konseyi yapılacak Survivor'da diskalifiye durumu yaşanacak. Peki Çağrı diskalifiye mi olacak? İşte detaylar...



Survivor yarınki fragmanda gördüğümüz kadarıyla ortalık bir hayli karışacak. Duyguların bir hayli yoğun olduğu iletişim oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı kavga edecek. Daha önce olduğu gibi Steven'la gerginlik yaşayan Çağrı kavgayı tırmandırınca Murat Ceylan kendisini uyaracak. Ancak bunun bile farkında olmayan Çağrı ona da tepki gösterince konseyde ortam daha da gerilecek.

Arkadaşına yapılanı kabul edemeyeceğini sert bir şekilde dile getiren Acun Ilıcalı, Çağrı Atakan'a "Yarışmayı hemen şu an bırakırsan mutlu olacağız. Kararını düşün bildir" diyor. Bunu gören izleyiciler ise Çağrı diskalifiye mi olacak? Survivor'a veda mı ediyor aramaya başladı.


Survivor Çağrı diskalifiye mi olacak?


Daha önce de Çağrı'yı kontrolsüz hareketleri ve agresifliği nedeniyle birkaç kez uyaran Acun Ilıcalı'nın  ve yapım ekibinin sabrı, Murat Ceylan'a yapılan saygısızlık sonrası taştı. Bu nedenle Çağrı diskalifiye olacak. Zaten Survivor tanıtımda da bunu görüyoruz.

Özetle Survivor 9 Mart akşamı yayınlanacak yeni bölümde Çağrı Atakan yarışmaya veda edecek.

Survivor Çağrı Atakan kimdir? Kaç yaşında


Çağrı Atakan, 1981 yılında Ankara'da doğdu. Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. Şahin Tepesi dizisinde oynadı. Çağrı Atakan, Çukur dizisinde Remzi karakteri ile ekranlarda yer aldı. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. 2007 yılında ilk kez “Arka Sıradakiler” dizisinde rol aldı. Çağrı Atakan 2017 yılında “Çukur” dizisinde “Remzi” karakteri ile en büyük çıkışı yaptı. 2018 yılında “Şahin Tepesi” dizisinde “Yılmaz” karakterine hayat verdi. Çağrı Atakan günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarını ise sürdürmeye devam etmektedir.

Öte yandan Çağrı Atakan, Survivor'a gitmeden önce sosyetik güzel Eda Taşpınar ile aşk yaşamıştı. Çağrı Atakan, yaşadıkları fikir ayrılığı nedeniyle ilişkilerine nokta koyduklarını açıklamıştı: Fikir anlaşmazlığı yüzünden birlikte karar alarak, ilişkimize nokta koyduk. Böyle olması gerekiyordu, dostça ve arkadaşça bitti. Hayırlısı olsun.