Survivor 2021 maratonu tüm hızıyla devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yeni sezon da sakatlıkla başladı.

Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı
Survivor 2021 maratonu tüm hızıyla devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yeni sezon da sakatlıkla başladı. Geçtiğimiz gün oyunda sakatlanan Reşat'ın birkaç oyundur oynamaması ve bugünkü konseyde de Ilıcalı'nın kırmızı alarm durumunda olduklarını söylemesi akıllara Survivor Reşat diskalifiye mi olacak? Adaya veda mı ediyor? Problemi ne? soruları geldi. İşte Survivor kim diskalifiye olacak? sorusunun yanıtı haberimizde...

Survivor Reşat diskalifiye mi olacak?


Survivor'da geçtiğimiz gün sakatlanan Reşat, son ödül oyununu ve dokunulmazlık oyunlarında oynayamadı. Bugün oynanan 2. dokunulmazlık oyunu sonrası Acun Ilıcalı, Reşat'a ayağını sordu. Ayak parmağındaki sıkıntının devam ettiğini söyleyen Reşat, ada doktoru ile film çektirmeye gideceğini söyledi. Bunun ardından akıllara Survivor 3. bölüm tanıtımındaki kırmızı alarm durumu geldi.

Çünkü Ilıcalı, tanıtımda bir yarışmacıya Survivor'a devam edemeyebilirsin dedi. Bu kişinin yeni bölümün yayınlanmasıyla Reşat olduğu ortaya çıktı. Peki Reşat Survivor'a veda mı edecek? Diskalifiye mi olacak?



Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sezonda da sakatlıklar yüzünden birçok yarışması Survivor'a erken veda etmişti. Nazmiye, Meryem, Fatma ve Ersin gibi isimler sakatlıkları nedeniyle Survivor'dan diskalifiye olmuşlardı. Çünkü Ilıcalı, yarışamcıların sağlıklarını her şeyin üzerinde tutuyor. Onların sağlıklarını tahliye atan durumların önüne geçmek için de ciddi sakatlık yaşayan isimlerin Survivor'a devam etmesinin önüne geçiyor. Gelelim Reşat yarışmaya devam edebilecek mi? sorusuna...

Bu nedenle eğer filmin sonucu kötü gelirse; Reşat daha ilk haftalardan Survivor'dan diskalifiye olacaktır. Bu durum yarın ya da perşembe günü belli olacak.

Survivor Reşat kimdir? Kaç yaşında


Survivor Reşat, 1990 yılında Trabzon'un Of ilçesinde doğdu. Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, öğrenimini üniversite yıllarına kadar doğduğu ilçe olan Of'ta sürdürdü.

2014 yılında Ordu Üniversitesi'nden mezun olan Hacıahmetoğlu, lise yıllarında karate ve vücut geliştirme sporlarına başladı. Lise bitene kadar karate ile ilgilenen Hacıahmetoğlu, sonrasında vücut geliştirme ile ilgilenmeye devam etti.

2016 yılında sosyal medya macerası başlayan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, doğaya ve spora olan sevgisini, Karadeniz aile yapısını ve mizahı bir araya getirerek insanların ilgi odağı oldu.

Uzun süre özel bir şirkette çalışan Hacıahmetoğlu, Trabzon'da yaşamını sürdürmektedir.