Survivor Panorama Mert Öcal neden yok? Mert ayrıldı mı kovuldu mu? her yerde aranmaya başladı. TV8’in sevilen programı Survivor Panorama 24 Mart Çarşamba günü 73.

Survivor Panorama Mert Öcal neden yok? Mert ayrıldı mı kovuldu mu? her yerde aranmaya başladı. TV8’in sevilen programı Survivor Panorama 24 Mart Çarşamba günü 73. bölümüyle ekranlara geldi.  Normalde Panaroma masasında Hakan Hatipoğlu, Mert Öcal, Damla Can ve Melisa Emirbayer oturuyor ve Survivor 2021'de yaşanan olayları değerlendiriyordu. Ancak 24 Mart  Survivor Panorama'da Mert yer almadı. İzleyiciler ve Öcal'ın hayranları Mert Öcal nerede? Ayrıldı mı kovuldu mu? aramaya başladı. İşte detaylar…

Geçtiğimiz sezon Survivor'da ünlüler takımında yarışan ve kendini bir hayli sevdiren Mert Öcal, 2021 yılında Survivor Panorama yorumcularından biri oldu. Ancak yeni bölümde  Mert Öcal yerinde yoktu. Peki Mert Survivor Panorama'dan ayrıldı mı? Geri dönecek mi

Survivor Panorama Mert Öcal nerede? Ayrıldı mı


Aslında bunun açıklamasını Survivor Panorama'nın dünkü bölümünde Mert Öcal kendi yaptı. Hatta yokluğu hissedilmesin diye masaya fotoğrafını bıraktı. Mert Öcal, Dominik'e Survivor çekimlerine gittiği için 24 Mart günü stüdyoda yer almadı.


Survivor Panorama Mert geri dönecek mi?


Dominik'e kısa bir süreliğine giden Mert Öcal, önümüzdeki hafta salı veya çarşamba günü yeniden Survivor Panorama stüdyosunda olacak. Yani Mert Survivor Panorama'dan ayrılmadı.

Survivor Panorama Mert Öcal kimdir?


Mert Öcal, 29 Eylül 1982'de İstanbul'da dünyaya geldi. "Best Model of Turkey" seçildikten sonra 2004 "Best Model of The World" yarışmasını kazandı.

Yurt dışında ve yurt içinde birçok katalog çekimi ve defilelerde görev aldı. Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Yabancı Damat, Bizim Okul, Doktorlar, Rüyalarda Buluşuruz, İsimsizler, Aşk Yeniden gibi çeşitli dizilerde rol aldıktan sonra Arka Sokaklar dizisinde oynadı.

Son olarak 16 Şubat 2020 tarihinde başlayan Survivor 2020 yarışmasının Ünlüler takımında yer aldı.