Survivor 2021 bu sene diskalifiyeye doymuyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor programında her geçen gün heyecanla birlikte gerilimde artıyor.

Survivor 2021 bu sene diskalifiyeye doymuyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor programında her geçen gün heyecanla birlikte gerilimde artıyor. Her sene yarışmada yaşanan sorunlar, bu sene oldukça artmaya başladı. Survivor 2021'de daha şimdiden 3 yarışmacı diskalifiye oldu. Diskalifiye olan yarışmacılara ise bir yenisinin daha eklendiği öne sürüldü. Birbirinden yetenekli isimlerin yanı sıra ünlü isimlerin de yer aldığı Survivor 2021'nin kadrosu başarılı isimlerden oluşuyor. Survivor'ın bu seneki kadrosu çok başarılı olsa da yarışmada yaşanan sorunlar bitmek bilmiyor. Yarışmacılar arasında yaşanan sorunlar, adada çıkan kavgalar gün geçtikçe artıyor. Survivor'da açlık ile mücadele eden yarışmacıları bir de üstüne ailelerini özlediği için ada içerisinde kavga etmeye başlıyor. Zorlu hayat şartları altında mücadele eden yarışmacılar, adada birbirlerine sarmaya başlıyor. Ancak bazen bu kavgaların sonucu saygısızlığa gittiği zaman yarışmacı hakkında diskalifiye durumu oluşabiliyor.

2005 yılından beri her sene yayınlanan Survivor, 16 yıldır ekranlara gelmeye devam ediyor. 2005 yılında başlayan eğlenceli ve farklı konseptiyle Survivor, izleyenlerini her sene ekranları başına kilitlemeyi başarıyor. Survivor her sene getirdiği farklı yarışmacıları ile yarışmanın dinamiğini korurken, yarışma içerisinde oynanan oyunlarla da heyecanı arttırıyor. Birbirinden farklı ve sevilen isimlerin geldiği Survivor'da yarışan takımlar birbirleriyle sorunlar yaşayabiliyor. Karşılıklı takımların sorun yaşaması dışında aynı takımda yer alan takım arkadaşları da kendi aralarında kavga edebiliyorlar. Ada şartları göz önüne alındığı zaman yarışmacıların ruh hallerinin de kavga etmeye uygun olduğunu görebiliyoruz.



Survivor 2021 sezonu, 9 Ocak itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladı. 9 Ocak Cumartesi akşamı başlayan Survivor yeni sezonu, hız kesmeden yeni bölümlerini yayınlamaya devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler olarak iki ayrı takım halinde Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor yarışmasında gerilim bitmiyor. Yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalar kavgaya dönüşmeye başladı. Kavgaların artmasıyla da yarışmacıların sinirleri üst seviyeye geldi. Sinirlerin artması ve kavgaların başlamasıyla da adada bazı sorunlar yaşanmaya başladı. Adada yaşanan sorunları önlemek ve yarışmacıların birbirlerine olan saygılarını yitirmemeleri için Survivor'da diskalifiyeler de söz konusu oluyor. Survivor'da son olarak Reşat'ın diskalifiye durumu gündeme geldi. Survivor gönüllüler takımında yarışan Reşat Hacıahmetoğlu, yarışmada oynanan Anlat Bakalım oyunu sırasında yaşanan gerginlik sonucunda takım arkadaşı olan Ayşe'ye küfür etti. Reşat, Poyraz ve Ayşe arasında yaşanan tartışmada Reşat'ın Ayşe'ye küfür etmesi sonucunda olanlar oldu.

Survivor Reşat Diskalifiye Edildi Mi?

Survivor 2021 gönüllüler takımında yarışan Reşat Hacıahmetoğlu, Survivor'ın son bölümünde takım arkadaşlarından bazıları ile kavga etti. Survivor'ın 28. bölümünde Reşat ve Ayşe'nin kavga etmesiyle başlayan tartışma, yarışmada büyük bir soruna dönüştü. Survivor 28. bölümde oynanan Anlat Bakalım oyununda yarışmacıların eşleşmesi sırasında sorun yaşandı. Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Ayşe'nin Anlat Bakalım oyununda oynamak istememesi nedeniyle bir anda tartışma yaşanmaya başladı. Ayşe'nin Anlat Bakalım oyununda oynamak istemediğini dile getirmesiyle takım arkadaşı Reşat'ın bir anda yükseldi. Reşat'ın Ayşe'ye kızması ve sonrasında karşılıklı atışmalarıyla Reşat çileden çıktı. Öfke patlaması yaşayan Reşat, Ayşe'ye küfür etti. Ayşe'ye küfür eden Reşat'a uyarı geldi.

Reşat'ın küfür etmesine herkes çok şaşırdı. Survivor'da yaşanan bu olayların ardından Reşat'ın yarışmadan diskalifiye olacağı öne sürüldü. Reşat'ın diskalifiye olup olmadığına Acun Ilıcalı karar verecek. Acun Ilıcalı'nın verdiği karara göre de Reşat ya yarışmadan diskalifiye olarak ayrılacak ya da yarışmaya devam edecek.



Survivor 2021'de Diskalifiye Olan Yarışmacılar

Survivor'da her sene programın başlamasıyla beraber pek çok yarışmacı belli sorunlardan dolayı yarışmadan ayrılmak durumunda kalabiliyor. Kimi yarışmacı sağlık sorunu ve sakatlıktan dolayı Survivor'dan diskalifiye olsa da bazı yarışmacılar da yarışmada yaşadıkları sorun ve kavgalardan dolayı diskalifiye olabiliyor. Survivor yeni sezonda da şimdiden 3 yarışmacı diskalifiye oldu. Survivor 2021'de diskalifiye olan yarışmacılar arasında 1 ünlüler takımı yarışmacısı, 2 gönüllüler takımı yarışmacısı yer alıyor. Survivor ünlüler takımından diskalifiye olan isim Cemal Hünal oldu. Survivor gönüllüler takımından ise Meryem Kasapoğlu ve Emin Günenç diskalifiye oldu.