TV8'in fenomen yarışmalarından Survivor maratonu bu akşam başlıyor. 2021 yılında da ünlüler-gönüllüler formatıyla ekranlara gelen Survivor parkurları da heyecanı arttıran unsurlardan biri.

TV8'in fenomen yarışmalarından Survivor maratonu bu akşam başlıyor. 2021 yılında da ünlüler-gönüllüler formatıyla ekranlara gelen Survivor parkurları da heyecanı arttıran unsurlardan biri. Hal böyle olunca izleyiciler Survivor nerede çekiliyor merak ediyor. Yeni sezonda birbirinden iddialı yarışmacıların mücadele edeceği Survivor izleyicileri Survivor Türkiye nerede çekiliyor? Dominik Cumhuriyeti nerede aramaya başladı. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2021 için heyecan dorukta. Bu akşam ilk bölümüyle ekranlara gelen Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımı zorlu ada şartlarında yaşam mücadelesi verecek. Survivor ile ilgili detayların araştırılmaya başlandı. Biz de sizler için Survivor hangi ülkede, nerede çekiliyor? Survivor'ın çekildiği ada neresi? sorularını yanıtladık.

Survivor nerede çekiliyor?


Bu akşam ilk bölümüyle yayınlanan Survivor, çekimleri Dominik Cumhuriyet'inde yapılıyor. Survivor 2021 geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Dominik Cumhuriyet'inde yapılacak. Ortalam 26 derece sıcaklığa sahip Dominik Cumhuriyeti'nin tropikal ikliminde yarışmacılar, ada şartlarına uyum sağlamaya çalışacak.

Öte yandan geçtiğimiz sezon pandemi nedeniyle korunaklı bir bölgede çekilen Survivor, bölgedeki milli parkın belli bir kısmında çekiliyordu. Survivor 2021'de de aynı yerler. mi kullanılacak izleyip göreceğiz.


Dominik Cumhuriyeti nerede?


Zaman zaman Dominika ile karıştırılan Dominik Cumhuriyeti, Karayiplerdeki Hispanyola adasında yer alan bir ülkedir. Hispanyola, Porto Riko'nun batısında, Küba ve Jamaika'nın doğusunda yer alır.Venezuela ile deniz sınırı vardır. Adanın batı kısmında Haiti bulunur.

Dominik Cumhuriyeti'nin resmî para birimi Dominik Pesosu'dur. Resmi dili İspanyolca'dır. Dominik Cumhuriyeti'nin başkenti olan Santo Domingo'dur.

Dominik Cumhuriyeti, 1961'de diktatör Rafael Leonidas Trujillo Molina'nın ölümünden sonra temsili demokrasiye geçmiş bulunmaktadır.

Dominik Cumhuriyeti'ne nasıl gidilir?


Dominik Cumhuriyeti'nde 8 adet havaalanı bulunuyor. Ülkeye ulaşım, Santo Domingo havalanı ya da Punta Cana havalanı ile yapılıyor. Türkiye'den direk uçuşun olmadığı Dominik Cumhuriyeti'ne Avrupa'nın birçok şehrinden aktarmalı olarak uçabilirsiniz.