Survivor'da diskalifiye şoku! 21 Ocak Survivor adaya kim veda etmek zorunda kalacak her yerde aranmaya başladı. TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2021 yılında ünlüler-gönüllüler formatıyla ekranlara gelmeye devam ediyor.

Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi! Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi!
Survivor'da diskalifiye şoku! 21 Ocak Survivor adaya kim veda etmek zorunda kalacak her yerde aranmaya başladı. TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2021 yılında ünlüler-gönüllüler formatıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. 21 Ocak Perşembe akşamı 10. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Survivor tanıtımı herkesi şaşırttı. Survivor 10. bölüm fragmanında yapılan acil durum konseyi ve Acun Ilıcalı'nın açıklaması akıllara diskalifiye durumunu getirdi. Hal böyle olunca önceki gün parkurda belini inciten Duygu diskalifiye mi oldu? 21 Ocak 2021 Survivor kim diskalifiye oldu? aranmaya başladı. İşte detaylar...

21 Ocak 2021 Survivor'da diskalifiye şoku!


Yeni sezonuyla ekranlarda fırtına estiren Survivor 21 Ocak akşamı yayınlanacak yeni bölümde ne yazık ki acil durum konseyi toplanacak. İki takımı da karşısına alan Acun Ilıcalı, kendisi ve prodüksiyon için en önemli şeyin yarışmacıların sağlığı olduğunu ve yaşanan bu duruma çok üzüldüğünü söyledi. Hal böyle olunca Survivor kim diskalifiye oldu? 21 Ocak Survivor adaya kim veda etmek zorunda kalacak? merak konusu oldu.


Survivor kim diskalifiye oldu?


Acun Ilıcalı, 21 Ocak 2021 akşamı Survivor'da bir kişinin diskalifiye olduğunu açıklayacak.Bu kişi %99 gönüllüler takımına yeni gelen ancak sembol oyununda düşerek sakatlanan ve hastanelik olan Duygu oldu.



Survivor 2021 yarışmasına pazartesi günü yedeklerden dahil olan Duygu Serap Salman, gönüllüler takımı için mücadele etmeye başlamıştı. Ancak Survivor 19 Ocak ekranlara gelen son bölümde; sembol oyununda Duygu, ayağı takılınca parkurda kötü bir şekilde düştü. Gözyaşlarına hakim olamayan Duygu, Doktor Metin Kuş'un müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı.  Zaten sembol oyunu sonrası ambulansla hastaneye kaldırılan Duygu'nun sağlık durumu ve yarışmadaki akıbeti, tedavi sürecinin ardından belli olacaktı.

Murat, Duygu'nun durumu için; "Önceden talihsiz bir kaza geçirmişti. Bu konuyla ilgili ekstra bir hassasiyeti var. Dolayısıyla geçmişten kalma travma ile beraber reaksiyonu fazla olmuş olabilir. Doktorumuz hemen ilk müdahaleyi yaptı. Kontrol için hastaneye film çektirmeye gönderdik. En kısa sürede haber alıp hemen size de ileteceğiz. Emin ellerde" demişti.

Survivor Duygu kimdir? Kaç yaşında


19 Mayıs 1997 tarihinde Ağrı'da doğan Duygu Yeni Levent Anadolu Lisesi'nde eğitim gördü. Savaşçı, başarmayı seven, çalışkan bir insan olduğunu ifade eden Survivor Duygu İstanbul'da yaşıyor ve Altı yaşından beri sporla ilgileniyor.

Survivor Duygu; voleybol, futbol, hentbol, MMA kickboks, crossfit sporları ile ilgilenmiş.