FOX TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan temizlik ve eğlence programı Temizlik Benim İşim bugün ekranlara gelmedi. 9 Mart Salı günü Temizlik Benim İşim neden bugün yayınlanmadı merak ediliyor.

Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı
FOX TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan temizlik ve eğlence programı Temizlik Benim İşim bugün ekranlara gelmedi. 9 Mart Salı günü Temizlik Benim İşim neden bugün yayınlanmadı merak ediliyor. Kadir Ezildi'nin sunuculuğunu yaptığı Temizlik Benim İşim final mi yaptı, bitti mi merak ediliyor. Temizlik Benim İşim'in her gün yeni bölüm yayınlarken bugün ekranlara gelmedi. Peki, Temizlik Benim İşim bitti mi, final mi yaptı? Artık yayınlanmayacak mı?

Her gün İstanbul'da farklı bir semte giderek o semtteki belirlenen bir eve giderek Kadir Ezildi ve yanındaki konuğunun baştan aşağı temizlediği eğlence programı, Temizlik Benim İşim hafta içi ekranlara gelmeye devam ediyor. Haftanın başında belirlenen 5 yarışmacı temizlik konusundaki hünerlerini göstererek kıyasıya rekabet ediyor. Banyo, mutfak, salon demeden her yeri dip bucak temizleyen yarışmacılar, Kadir Ezildi ile temizlik yapıyor. Evi en güzel temizleyen ve rakiplerinden en yüksek puanı alan yarışmacı ise hafta sonunda büyük ödüle sahip oluyor. Haftanın ikinci gününde yarışacak yarışmacıyı ve temizlenecek evi bekleyen izleyenler bugün FOX TV ekranlarında Temizlik Benim İşim'i göremedi. FOX TV'de bugün Temizlik Benim İşim yerine yeni dizi olan Masumiyet'in eski bölümü yayınlandı. Temizlik Benim İşim'in bugün yayınlanmadığını gören izleyenler ise programın neden yayınlanmadığını, artık yayınlanmayacak mı diye araştırmaya başladı. Peki, Temizlik Benim İşim neden yayınlanmadı? Bitti mi?

Temizlik Benim İşim Bugün Neden Yok? 9 Mart Salı

Kadir Ezildi'nin sunumu ile gerçekleşen Temizlik Benim İşim bugün ekranlara gelmedi. Program son günlerde sık sık yayın aksaklığı yapıyor. Yayın düzenini bozan Temizlik Benim İşim izleyici kaybetmeye başladı. Temizlik Benim İşim'in neden yayınlanmadığı ise merak ediliyor. İzleyenler Temizlik Benim İşim instagram hesabında sık sık şikayette bulunuyorlar. Hafta içi her gün Masumiyet'in eski bölümlerini izlemekten sıkılan izleyiciler, bu durumun nedenini araştırıyorlar. Temizlik Benim İşim ve FOX TV'den açıklama geldi.



Temizlik Benim İşim artık televizyon ekranlarında yayınlanmayacak. Temizlik Benim İşim adlı programın artık dijital platformda yayınlanmasına karar verildi. 10.000 TL büyük ödül veren Temizlik Benim İşim, FOX TV'nin dijital platformundan yayınlanmaya devam edecek. Temizlik Benim İşim artık televizyonda yayınlanmayacak. Temizlik Benim İşim 10 Mart Perşembe gününden itibaren FOX TV dijitalde yayınlanmaya başlayacak.