Fox TV’nin en sevilen kadın programlarından bir tanesi olan Temizlik Benim İşim, her hafta olduğu gibi bu hafta da dikkatleri üzerine çekti. Özellikle yeni katılan yarışmacıların kim olduklarını öğrenmeye çalışan milyonlarca okurumuzun bu soruları bizler

Fox TV’nin en sevilen kadın programlarından bir tanesi olan Temizlik Benim İşim, her hafta olduğu gibi bu hafta da dikkatleri üzerine çekti. Özellikle yeni katılan yarışmacıların kim olduklarını öğrenmeye çalışan milyonlarca okurumuzun bu soruları bizlere direkt olarak sorması üzerine hazırlamış oluğumuz içerik ile tüm sorularınıza hızlıca yanıt vermiş olacağız. Temizlik Benim İşim Elif Dengiz kimdir aramasını yapan milyonlarca vatandaşımız Elif Dengiz'in kim olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Peki, Temizlik Benim İşim Elif Dengiz kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı” Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı”


TEMİZLİK BENİM İŞİM ELİF DENGİZ KAÇ YAŞINDA?



Fox TV’de Kadir Ezildi’nin sunumu ile gerçekleşen ve milyonlarca kişiyi televizyon ekranlarına kilitleyen Temizlik Benim İşim’de bugün yeni yarışmacılar belli oldu. Yeni yarışmacılardan bir tanesi olan Elif Dengiz ise en merak edilen yarışmacılardan bir tanesi oldu. Özellikle tanıtım bölümünde kendisini tanıtırken zorlanması ve heyecanlanması üzerine milyonlarca vatandaşımızın internette Temizlik Benim İşim Elif Dengiz kimdir araması yapmaları ile haber merkezimizin dikkatini çekti. Yarışma içeriği olarak herkes kendisine verilen evi verilmiş olan süre içerisinde temizlemeye çalışıyor ve en iyi şekilde temizleyen ve yüksek puan alan yarışmacı yarışmayı kazanmış oluyor. Herkes kendisi için hazırlanmış olan evi temizlemeye çalışması ve sadece belirtilen süreler içerisinde temizleyecek olması Türkiye’de ilk defa böyle bir formatın görüldüğünün göstergesidir. Haftanın son gününü son yarışmacısı olan Elif Dengiz, kimdir? Kaç yaşında, nereli haberimizde yer alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların bir gün içerisinde kıyasıya mücadele ediyor ve en iyi temizlik yapan kişi yarışmayı kazanıyor.



TEMİZLİK BENİM İŞİM ELİF DENGİZ KİMDİR?



Temizlik Benim İşim Elif Dengiz 26 yaşında, evli ve bir çocuğu var. Elif Dengiz aslen Kayserili ve Temizlik Benim İşim programında ne iddialı yarışmacılardan biri olarak düşünülüyor. Final gününün yarışmacısı olarak karşımıza çıkan Elif Dengiz bu zamana kadar hiçbir şekilde televizyonlara çıkmamış ve aslen Kayserili olması sebebi ile sadece her insan gibi sadece sosyal medya kullanıyor. Daha önce televizyona çıkmamış olan Elif Dengiz hem milyonlarca vatandaşımızın hem de haber merkezimizin dikkatini çekmiştir.



TEMİZLİK BENİM İŞİM PROGRAMI NEDİR?



Temizlik Benim İşim Elif Dengiz ile bu hafta son bulacak olan bir temizlik yarışması. Yarışmacılara her gün bir ev veriliyor bu evler rastgele seçiliyor ve yarışmacıların verilmiş olan süreler içerisinde belirli evleri temizlemeleri bekleniyor. Temizlik Benim İşim Elif Dengiz kimdir araması yapan vatandaşlarımızın sorularını cevapladığımıza göre Temizlik Benim İşim programının ayrıntılarına inebiliriz.



Temizlik Benim İşim programı Türkiye’de daha önce uygulanmamış olan bir format ile karşımıza çıkıyor. Özellikle temizlik yarışması konusunda hiçbir şekilde örneği bulunmayan bir program olması ile karşımıza çıkıyor. Vatandaşlarımızın meraklı sorularına karşı vermiş olduğumuz doğru yanıtlar itibari ile programdan anlayacağımız en mantıklı cevap ise temizlik programı olduğudur.