FOX TV ekranlarının sevilen ve izlenen programlarından Temizlik Benim İşim, bu hafta yeni yarışmacılarla hız kesmeden başladı. Temizlik Benim İşim'de bugün yarışacak olan yarışmacı belli oldu.

Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü
FOX TV ekranlarının sevilen ve izlenen programlarından Temizlik Benim İşim, bu hafta yeni yarışmacılarla hız kesmeden başladı. Temizlik Benim İşim'de bugün yarışacak olan yarışmacı belli oldu. Temizlik Benim İşim'de 8 Mart Pazartesi günü yarışacak olan yarışmacı Mehtap oldu. Temizlik Benim İşim Mehtap'ın 115 kiloya çıkması ve sonra vermesi ise programın en çok konuşulan konularından biri oldu. Temizlik Benim İşim'de bugün Esenler'de bir evi temizleyecek olan Kadir Ezildi ve Mehtap İnci'yi bakalım neler bekliyor. Temizlik Benim İşim'in bugün yarışacak olan yarışmacısı Mehtap izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Temizlik Benim İşim Mehtap kimdir? Mehtap İnci kimdir?

Kadir Ezildi'nin sunuculuğunu yaptığı FOX TV'nin sevilen gündüz kuşağı programı, hafta içi her gün yeni bölüm yayınlıyor. Temizlik Benim İşim'de bu haftanın yarışmacıları belli oldu. Temizlik Benim İşim'de haftanın ilk günü yarışacak olan isim Mehtap hanım oldu. Mehtap hanımın kim olduğu, yaşı ise izleyenler tarafından merak edildi. Temizlik Benim İşim'de bugün kim yarışacak? Bugün yarışan yarışmacı kim? Temizlik Benim İşim Mehtap kimdir? Mehtap İnci kimdir?



Temizlik Benim İşim Mehtap İnci Kimdir?

Temizlik Benim İşim adlı yarışmada bu haftanın yarışacak isimleri belli oldu. Temizlik Benim İşim'de haftanın ilk günü yarışan isim ise Mehtap Hanım oldu. Temizlik Benim İşim Mehtap karantinada aldığı kilolar ile 115 kiloya ulaştığını söyledi. 115 kiloya çıkan ve sonra aldığı kiloları veren Mehtap Hanım ile Kadir eğlenceli saatler geçirdi. Temizlik Benim İşim Mehtap'ın tam adı Mehtap İnci'dir. Temizlik Benim İşim Mehtap 28 yaşındadır. 28 yaşında olan temizlik delisi Mehtap evlidir. Mehtap İnci'nin bir kız çocuğu vardır. Mehtap'ın yarışmaya katılıp ödülü kazanmak istemesinin sebebi de kızına tablet almaktır. Mehtap İnci ev hanımıdır. Temizlik Benim İşim Mehtap İnci aslen Orduludur.