TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizilerden Teşkilat, ilk bölümünü yayınlandı. 6 Mart Pazar akşamı ilk bölümü ile ekranlara gelen Teşkilat dizisi, izleyenlerden tam not almayı başardı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizilerden Teşkilat, ilk bölümünü yayınlandı. 6 Mart Pazar akşamı ilk bölümü ile ekranlara gelen Teşkilat dizisi, izleyenlerden tam not almayı başardı. Milli İstihbarat Teşkilatı'nı konu alan dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ve neler olacağı merak ediliyor. Teşkilat dizisi 2. bölüm fragmanını yayınlandı mı soruları sorulmaya başlandı. Teşkilat dizisi 2. bölüm fragmanını yayınladı. Teşkilat ikinci bölüm fragmanını görenler adeta gözlerine inanamadı. Heyecanın aksiyonun bol olduğu Teşkilat dizisinin ikinci bölümünde neler olacak neler. Teşkilat 2. bölüm fragmanı yayınlandı!



Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisi 1. bölümünü yayınladı. 6 Mart Pazar akşamı yayınlanan Teşkilat 1. bölüm sonrasında izleyiciler dizinin yeni bölümünü sabırsızlıkla beklemeye başladılar. Teşkilat dizisi 2. bölüm fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu. Teşkilat 2. bölümün 1. bölüme göre çok daha heyecanlı olacağı görüldü. Dizinin her geçen gün heyecanı ve aksiyonu arttıracağı tahmin ediliyor. Peki, Teşkilat 2. bölümde neler olacak? Teşkilat 2. bölüm fragmanı!

Teşkilat 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Teşkilat 2. bölüm fragmanını yayınladı. MIT olaylarını ve operasyonları anlatan Teşkilat dizisi, izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Teşkilat dizisi yayınladığı ilk bölümüyle reyting rekoru kırmayı başardı. Teşkilat ilk bölüm izlendi mi diye merak edenlerin sayısı ise oldukça fazla. Teşkilat dizisinin ilk bölümü hayal edilenden daha fazla izlendi. Türkiye'de pazar akşamı reyting birincisi olmayı başaran Teşkilat'ın ikinci bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Teşkilat dizisi 2. bölüm fragmanını yayınladı!



Teşkilat 2. bölümde neler olacak bir bakalım. Teşkilat ilk bölümünde Serdar ön plandaydı. Serdar ve evlilik hayalleri kurduğu biricik sevgilisi Ceren, ilişkilerine devam ediyordu. Serdar ve Ceren'in ilişkisinde bilinmeyen sırlar vardı. Serdar her ne kadar devlet yanlısı olup vatanı için elinden geleni her şeyi yapsa da Ceren tam tersiydi. Ceren ise devletin arkasından iş çeviren ve devletin gizli bilgilerini terör örgütüne sızdıran ajandı. Serdar, Ceren'in bu gerçek kimliğinden habersizdi. Serdar, devleti korumak ve bazı önemli bilgilere erişmek için planlar yapmaya başladı. Devlete ait önemli bilgilerin çalınmasıyla birlikte Serdar istihbaratın peşine düştü. Devlet bilgilerinin çalınarak el değiştireceğini anlayan Serdar, suçluları yakalamak için hazırlıklarını yaptı. Ancak Serdar'ı bekleyen kötü bir sürpriz vardı. Devlet bilgilerini çalan suçluları yakalamayı bekleyen Serdar, sevgilisi Ceren ile karşılaştı. Hayatının kadını dediği ve evlenme hayalleri kurduğu kişinin Şirket'in bir elemanı olduğunu öğrendi. Serdar hayattaki en güvendiği ve aşık olduğu kişiden oldukça büyük bir darbe yedi. Serdar kız arkadaşının ajan olduğunu öğrenince Milli İstihbarat Teşkilatı'na katılma kararı aldı. Milli İstihbarat Teşkilatı'na katılan Serdar'ı ekip başta kabul etmekte zorlanacaktır. Herkes Serdar'ın Ceren'in yanına bilerek mi gittiğini, rol için mi sevgili olduğunu sorgulamaya başladı. Serdar ise bu sorulara karşı yanıtsız kalamadı. Serdar, her şeyin güzel ve gerçek bir aşk hikayesi olduğunu anlattı. Serdar, ajan sevgilisi Ceren tarafından kandırılmıştı. Zehra ise Serdar'ın üstüne gidip Ceren ile olan özel hayatına dair sorular sormaya başladı. Mete Bey ise ekibine yeni ve önemli bir görev verdi. Mete Bey istediği o adamın sağ salim kendisine getirilmesini söyledi. Teşkilat dizisi 2. bölüm fragmanının son sahnesinde ise Serdar ve Zehra'nın bir arabada olduğu gösteriliyor. Zehra ve Serdar'ın operasyon için içinde olduğu araba, başka bir arabaya çarparak kaza yapıyor. Teşkilat dizisi izleyenlere adeta soluksuz izleyecekleri bir yeni bölüm fragmanı hazırladı. Dizinin yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyor.



Teşkilat Dizisi 2. Bölüm Ne Zaman?

TRT 1 ekranlarının yeni vatan sevdalılarını anlatan dizisi Teşkilat ilk bölümünü yayınladı. Dizinin ilk bölümünün yayınlanmasıyla yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak edildi. Teşkilat dizisi 2. bölüm fragmanını da yayınladı. Teşkilat 2. bölüm 14 Mart Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.