TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Teşkilat kadrosuna dahil olan yeni oyuncu Atılay Uluışık merak uyandırdı. Bir zamanların Bizimkiler dizisinde ergeni oynayan Atılay Uluışık ne kadar yaşlandığımızı yine gözler önüne serecek.

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Teşkilat kadrosuna dahil olan yeni oyuncu Atılay Uluışık merak uyandırdı. Bir zamanların Bizimkiler dizisinde ergeni oynayan Atılay Uluışık ne kadar yaşlandığımızı yine gözler önüne serecek. Ayrıca bakın Uluışık daha önce Çağlar Ertuğrul ile hangi dizide yer almıştı.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Ezgi Eyüpoğlu gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisinin kadrosu genişliyor. Diziye son olarak yeni biri isim daha katıldı.

Bir dönemine efsane dizisi Bizimkiler dizisinde evin genç oğlu Ali'yi canlandıran Atılay Uluışık, Teşkilat dizisine katıldı. Atılay Uluışık dizide Ajan Sermet karakterine hayat verecek.

AJAN SERMET KİMDİR?

Teşkilat dizisine yeni dahil olan Ajan Sermet karakteri dizide müsteşar yardımcısı Mete'nin en yakın adamlarından biri olarak seyirci ile buluşacak.

Ajan Sermet yurt dışında operasyon yapan gizli ekibin Ankara'daki özel merkezinde görev yapıyor ancak Sermet heyecan dolu bölümlerde artık sahadaki operasyonlara da katılmak durumunda kalacak.

ATILAY ULUIŞIK KİMDİR?

9 Mart 1977 Ankara doğumludur. Liseyi Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Mühendisliği Bölümü mezunudur.

İlk olarak Ali Poyrazoğlu ile TRT'de oynadığı bayram skeçlerinde oyunculuğa adım atmıştır. Daha sonra 12 yaşındayken girdiği ve 14 yıl boyunca Bizimkiler dizisinde rol almıştır.

Yıllar sonra Atv'de yayımlanan Doksanlar dizisinde öğretmen Kemal'i daha sonra ise blu Tv'de yayınlanan Behzat Ç dizisinde Savcı rolüne hayat vermiştir.

Atılay Uluışık ayrıda Teşkilat'ın başrolü Çağlar Ertuğrul'un bir önceki eğlenceli dizisi Afili Aşk'ta konuk oyuncu olarak yer almıştı.