Teşkilat dizisi 3. bölümü ile bu akşam ekranlardaydı.

Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı” Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı”
Teşkilat dizisi 3. bölümü ile bu akşam ekranlardaydı. Teşkilat dizisi yeni bölümü bu akşam bizlerle birlikte olacak iken, diziye Selçuk Yöntem'in dahil olacağı iddiaları şu sıralar çok konuşuluyor. Peki Teşkilat yeni bölüm de Selçuk Yöntem sürprizi ile karşılaşacak mıyız. Teşkilat dizisi 3. bölümü ile bu akşam bomba gibi geliyor. Gümbür gümbür bizleri adeta yerimizden hop oturtacak hop kaldıracak olan Teşkilat dizisi yeni bölüm de gizli ekibin Berlin'e gideceğini göreceğiz.

Hulki ölecek mi?

Hulki dizinin son sahnesinde vurulması altında yatan bir sır olduğu bir çok kişi tarafından konuşulurken, Hulki başkanın planları doğrultusunda vuruluyor. Yani içine giydiği mekanizma sayesinde ölmeyeceği aşikar ortada iken, Paskal ve Murat'ın kendilerini emin ellerde hissedip kaçmaları için bir fırsat olması adına vurulduğu bölümde gözler önüne serilecek.

Hulki'ni vurulması sonrasında ekipler harekete geçerek Paskal ve Murat'ı ele geçirmişlerdir. Sonrasında ise başkanın o büyük muhteşem planının da devreye girmesi ile Kiminle iletişime geçeceklerini ve nereye nerede gideceklerini öğrenmişler sonrasında da Murat ve Paskal'ı da hücreye göndermişlerdir.

Ekibin Berlin'e gitmesi ile Zehra'nın aklında Serdar vardır. Aralarında ilk başlayan negatif enerji pozitife doğru ilerleme yolunda devam ettiği Teşkilat dizisinde en son sahnede hatırladığınız gibi  bir kaza gerçekleşti ve Serdar Zehra ile beraber Ceren'e çarptı. Bunun sonrasında da Teşkilat dizisinde sorulan sorular arasında Ceren ölecek mi sorusu yer alırken, ancak Ceren'in ölmediğini ve elindeki diskin ise Zehra'nın eline geçeceğini sizlere söyleyelim.

Ceren son nokta olacak

Teşkilat dizisinin çıkmaz noktası Ceren olurken, Ceren'in eve gidip konuşmalarında kameradan ve mikrofonla dinleyecekler bu sebeple de Ceren hemen ölmeyecek. Teşkilat dizisinde sorulacak bir başka soru da Peker'in gerçekten Başkanın oğlu olup olmadığı sorusu olurken, efsane sahnelerin biride Başkanın 'benim artık manevi oğlumsun' demesi sonrasında da gerçek ortaya çıktı.

Selçuk Yöntem gelecek mi?

Ancak Teşkilat dizisine Selçuk Yöntem'in girmesi de şu sıralar söz konusu bile değil iken Kurtlar Vadisi'nde Aslan Akbey karakterini hatırlayanlar için bir detaya değineceğiz Aslan Akbey'in Kurtlar Vadisi'nde Aslında babasının ölmediği ortaya çıkarken ve gelen karakteri de Selçuk Yöntem canlandırırken Aynı bu şekilde konuk oyuncu olarak diziye dahil olabileceği ilerleyen bölümlerde gözler önüne serilecek tir

Kurtlar Vadisi 2021 projesinin başlaması sonrasında Necati Şaşmaz'ın da Teşkilat dizisinde yer almayacağını kesin ve kesin aldığımız bilgiler doğrultusunda sizlere söyleyelim.

Teşkilat reytingleri kasıp kavuracak


Geçtiğimiz hafta reytinglerde bir rekor kırarak 12 seviyesine ulaşan teşkilat dizisi bu akşam yine bomba gibi bir bölümü ile bizlerle birlikte olacak. Henüz ilk bölümü ile direkt zirveye oturan Teşkilat dizisinin 3. Bölümü de 15' Total reyting alacağına sizlere söyleyebiliriz

Öyle ki Arıza'nın sonu oluyor

Çok büyük sükseli reklamlarla başlayan Arıza dizisi, Teşkilat dizisinin başlaması sonrasında aldığı final kararı ile güne damgasını vururken, tek rakibinin de kısa bir süre sonra yayınlanacak olan Savaşçı dizisi olacağı söyleniyor. Bildiğiniz üzere şu sıralar sallantı da olan Kefaret, Menajerimi Ara ve Hercai de Teşkilat dizisi başlaması sonrasında sırayla final kararı almaya başladı. Eğer ki Teşkilat dizisinin karşısında Tolga Sarıtaş'ın dizisi bile duramadıysa, iddialı Teşkilat dizisinin  gidişatı hakkında nice seneler bizlerle diyebiliriz.