TRT 1 ekranlarında başlayan yeni dizi Teşkilat, her hafta pazar günü yeni bölümlerini yayınlamaya devam ediyor. Çekimleri Ankara'da devam eden Teşkilat dizisi, izleyenleri ekranları başına kilitlemeyi başardı.

TRT 1 ekranlarında başlayan yeni dizi Teşkilat, her hafta pazar günü yeni bölümlerini yayınlamaya devam ediyor. Çekimleri Ankara'da devam eden Teşkilat dizisi, izleyenleri ekranları başına kilitlemeyi başardı. 7'den 70'e herkes tarafından çok sevilen Teşkilat dizisi, Milli İstihbarat Teşkilatı içerisinde yaşanan olayları, planları ve ilişkileri anlatıyor. TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat'ta yer alan karakterler ve bu karakterlere hayat veren oyuncular, izleyenler tarafından merak ediliyor. Teşkilat dizisi ana karakterlerinden Serdar ise en çok dikkat çeken isimlerden biri olmayı başardı. Başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul, canlandırdığı karakter ile ilgiyi üzerine topladı. Peki, Teşkilat dizisinin Serdar'ı gerçek hayatta kimdir? Gerçek adı nedir?

Başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul, yeni dizisi Teşkilat ile gündeme gelmeye devam ediyor. Başrollerinde  Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin gibi usta isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisi, pazar akşamları yayınlanmaya devam ediyor. İlk bölümünü geçen hafta yayınlayan Teşkilat dizisi, bu akşam 14 Mart'ta ikinci bölümünü yayınlayarak ekranlara gelecek. Teşkilat dizisi başrollerinden Deniz Baysal'ın dizideki partneri, Çağlar Ertuğrul büyük ilgi topladı. Teşkilat dizisinin Serdar'ı Çağlar Ertuğrul kimdir? Çağlar Ertuğrul dizileri neler? Nereli? İşte, Teşkilat Serdar kimdir ve daha fazlası...



Teşkilat Serdar Kimdir?



Çağlar Ertuğrul Kimdir?

Şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizi Teşkilat'ta Serdar karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul kimdir, hayatı, yaşı ve memleketi merak ediliyor. Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul kimdir bakalım. Çağlar Ertuğrul, 5 Kasım 1987 yılında İzmir'de doğmuştur. İzmir'in Karşıyaka ilçesinden olan Çağlar Ertuğrul, 33 yaşındadır. 33 yaşındaki Çağlar Ertuğrul, eğitim hayatında da oldukça başarılı bir öğrenci olmuştur. Çağlar Ertuğrul, Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. Türkiye'nin en iyi ve en prestijli üniversitelerinden biri olan Koç'tan mezun olan Çağlar Ertuğrul, Akademi 35 Buçuk ve 3 M.O.T.A özel oyunculuk okullarında oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk alanında kendisini geliştirmek için elinden geleni yapan Çağlar Ertuğrul'un ilk dizi deneyimi ise Benim İçin Üzülme dizisi olmuştur. 2012 yılında Benim İçin Üzülme dizisinde canlandırdığı Sinan Avcıoğlu karakteri ile ekranlara gelen Çağlar Ertuğrul sonrasında pek çok dizi ve filmde oyunculuk yapmıştır.



Çağlar Ertuğrul Beyaz Karanfil, Boynu Bükükler, Kurt Seyit ve Şura, Medcezir, Fazilet Hanım ve Kızları, Afili Aşk gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca dizilerin yanında başarılı filmlerde de oynamıştır. Çağlar Ertuğrul Dağ, Dağ 2 filminde de usta oyunculuk performansı sergilemiş ve adından söz ettirmiştir. Çağlar Ertuğrul'un diğer oynadığı filmler ise Panzehir, Bana Masal Anlatma, Biz Size Döneriz, Ailecek Şaşkınız, Yanımda Kal, Kızım Gibi Kokuyorsun gibi filmlerde rol almıştır.



Çağlar Ertuğrul'un özel hayatı da sıklıkla merak ediliyor ve sorular soruluyor. Çağlar Ertuğrul evli mi değil mi, sevgilisi var mı merak ediliyor. Teşkilat dizisinin Serdar'ı Çağlar Ertuğrul, evli değildir. Çağlar Ertuğrul'un sevgilisi vardır. Başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul, Kayla Manukyan ile sevgilidir. Çağlar Ertuğrul'un çocuğu yoktur. Çağlar Ertuğrul'un boyu 1.87 metre vi 81 kilodur. Ayrıca yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul akrep burcudur.

Çağlar Ertuğrul Rol Aldığı Dizi ve Filmler


  • 2012-2014 - Benim İçin Üzülme - Sinan Avcıoğlu

  • 2014 - Beyaz Karanfil - Başar Korkmaz

  • 2014 - Boynu Bükükler - Galoş Ersen

  • 2014 - Kurt Seyit ve Şura - Yusuf

  • 2014 - Medcezir - Inanç Pars

  • 2017-2018 - Fazilet Hanım ve Kızları - Yağız Egemen

  • 2019-2020 - Afili Aşk - Kerem Yiğiter

  • 2021 - Teşkilat - Serdar

  • 2012 - Dağ - Çavuş Oğuz Çağlar

  • 2014 - Panzehir - Kağan Dağdeviren

  • 2015 - Bana Masal Anlatma - Haşmet

  • 2106 - Dağ II - Üsteğmen Oğuz Çağlar

  • 2017 - Biz Size Döneriz - Akın Yılmaz

  • 2018 - Ailecek Şaşkınız - Onay

  • 2018 - Yanımda Kal

  • 2019 - Kızım Gibi Kokuyorsun - İbrahim