TRT 1 ekranlarının haftalık reytinglerini bile altüst eden dizisi Teşkilat kısa sürede çok büyük başarılara imza atmış iken Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yaşadığı önemli olayların konu edin diye Teşkilat dizisinde Türkiye üzerine oynayan ülkemize karıştı

Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü
TRT 1 ekranlarının haftalık reytinglerini bile altüst eden dizisi Teşkilat kısa sürede çok büyük başarılara imza atmış iken Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yaşadığı önemli olayların konu edin diye Teşkilat dizisinde Türkiye üzerine oynayan ülkemize karıştırmak için elinden geleni yapan insanlara karşı  gruplara karşı verilen mücadele anlatılırken İşte bu bir grup insanın başında olan şahısta Zayed Fadi olarak bizlerle birlikte olurken, bu akşamın en çok sorulacak sorularından biri de Zayed Fadi kimdir ? Zayed Fadi kim oynuyor gibi sorular olmakta iken Zayed Fadi gerçekte kimi anlatıyor ? sorusunun yanıtını görünce adeta şok olacaksınız .

Bildiğiniz üzere Teşkilat dizisinin yayınlanan ilk bölümünde Suriye'de ülkemize yönelik Eylem yapma planları olan bir örgüt mensubu vardı. Ve bu örgüte Emirler veren Arap şeyhi de karşımıza çıkmıştı . Karşımıza çıkan Arap şeyhinin isminin MAHTUM olduğu belirtilirken Mahtun'u dizinin devamında bir konseyde ve masanın etrafında görüyoruz.  Bu konseyde çeşitli ülkelere ait olan kişiler var iken 6. bölge konusu da karşımıza Böylelikle çıkmış oluyor . Boş olan Koltuğa Mahtum otururken herkesin gözünün 6. bölgeye çevrilmesi olayları daha da bir karıştırıyor. Tam da konsey'in bitmesi sırasında Zayed Fadi elinde kılıcı ile içeriye girerken Mahdun'un da sonu oluyor . İşte Böylece bu konseydeki masanın başına Zayed Fadi' oturuyor.

Çıkarlarının ülkemiz ile çalışacak bir karakter olarak bizlerle birlikte olan Zayed Fadi bu konseyin başında olan isim karşımıza bu akşam yayınlanacak olan Teşkilat 3. bölümünde de çıkıyor. 2020 yılı başında başlayan büyük oyunların, Ülkemizde oynanan oyunların başlangıcı olarak da bu konsey ve konseyin başındaki isim Zayed Fadi olarak gösteriliyor.

Teşkilat Zayed Fadi nasıl bir karakterdir?


Teşkilat bir senaristin kaleminden çıkan bir dizi olarak karşımıza çıksa da Gerçeklerden de kesitlerin alındığı aşikar ortadayken bu akşam yayınlanacak olan Teşkilat dizisinin 3. Bölümünde de büyük oyunlara karşı detaylar bizlerle birlikte olacaktır. Dizideki karakterlerin Aslında gerçek hayattan kişilerin hayatları olarak iddia edilirken Zayed Fadi karakteri ile karşımıza çıkan usta oyuncu Mehmet Usta oynayacağı karakter Zayed Fadi'i anlatırken idealleri olan ve hiç kimseye eyvallah demeden yoluna devam eden bir karakter olduğunu anlatırken konseyinde başında olduğunu belirtmişti.

Gürcü hırsız ve kibri ile çok dikkat çeken karakterler arasında yer alan Teşkilat dizisi Zayed Fadi işlerini kendisi değil de altında bulunan adamlara yaptırdığı gerçeği de ortada.

Peki Zayed Fadi'nin gerçekte kimi anlattığı konusunda Yaptığımız araştırma detaylarını merak ediyorsanız, Arap dünyasının en karanlık patronu olarak bilinen Şeyh Muhammed hakkında anlattığı çok büyük iddialar çerçevesinde açıklanıyor.

Gizli bir ajan mı?


Peki Zayed Fadi'nin gerçek hayatta Muhammed Dahlan'ı oynadığı iddiaları sonrasında merak edilen gizli güçler lideri Muhammed dahlan kimdir ? Birleşik Arap Emirlikleri adına çalışan bir köstebek olan Muhammed dahlan adeta ortadoğu'yu birbirine karıştırmakla görevlidir. 1961 yılı doğumlu olan Muhammed Fahlan genç yaşta İsrail'de hapse atıldığı sırada 1993'te Oslan Anlaşmasının ardından  Gazze de oluşturulan 20 bin kişilik Filistin önleyici gücünün başına geçerek, CİA, Arap ve batılı istihbarat servisleri ile sürekli temas halinde girdiği belirtilmektedir.

Öte yandan 15 Temmuz darbe girişiminde Abdullah Gülen ile Abu Dabi yönetimi arasında aracılık yaptığı da iddia edilirken Birleşik Arap Emirlikleri ajanı olarak o dönemde gözaltına alınmıştı.

Yani Teşkilat dizisinin Zayed Fadi'si Eğer ki gerçekten ifade edildiği gibi gerçekteki Muhammed dahlan ise 15 Temmuz olaylarında da baş karakter olacağı aşikar ortada iken kirli faaliyetleri ile dizide Uzunca bir süre bizlerle birlikte olacağ benziyor.