TRT 1 Gönül Dağı dizisi final mi yaptı? TRT 1 ekranlarında 17 Ekim tarihinde ilk bölümüyle yayınlanan Gönül Dağı dizisi 31 Ekim Cumartesi akşamı neden yayınlanmıyor soruları TRT 1 yayın akışını inceleyip Gönül Dağı dizisi yeni bölüm linkine ulaşamayan izl

TRT 1 Gönül Dağı dizisi final mi yaptı? TRT 1 ekranlarında 17 Ekim tarihinde ilk bölümüyle yayınlanan Gönül Dağı dizisi 31 Ekim Cumartesi akşamı neden yayınlanmıyor soruları TRT 1 yayın akışını inceleyip Gönül Dağı dizisi yeni bölüm linkine ulaşamayan izleyici tarafından çok merak ediliyor. Murat çiftçinin hikayelerinden esinlenerek uyarlanmış Yahya Samancı yönetmen koltuğunda oturduğu ve Mustafa Becit ile Ali Asaf elmasın senaristliğini yaptığı Gönül Dağı dizisi ilk bölümü ile 14 Ekim tarihinde başlamıştır. Peki Gönül Dağı dizisi final mi yaptı? Gönül Dağı dizisi 3. Bölüm ne zaman yayınlanacak? 31 Ekim neden yok?

Gönül Dağı neden yok?


Berk Atan,  gülsim Ali İlhan'ın başrollerinde oynadığı aile dizisi Gönül Dağı bu akşam . bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor du. Ilk bölümü ile 17 Ekim'de 2. bölümü ile de 24 Ekim'de izleyici karşısında olan gönül dağı dizisi 3. bölümü neden yayınlanmıyor? sorusu için gözler köprü film yapım şirketine çevrildi.

Gönül Dağı dizisi final mi yaptı? Gönül Dağı dizisi final yapmadan ekranlara veda mı etti? Peki 3. bölüm ne zaman yayınlanacak TRT 1 31 Ekim yayın akışına bakıldığı zaman Cumartesi akşamları yayınlanacak olarak projelendirilen Gönül Dağı dizisinin yerine Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin son bölümünün olduğu gözler önüne serilmiş Ken neden bu akşam yeni bölümünün olmadığı sorusu merak ediliyordu.

İzmir depremi sonrasında Gönül Dağı yayınlanmama kararı aldı


30 Ekim cuma akşam üstü İzmir'de meydana gelen son belirlemelere göre 26 kişinin hayatını kaybettiği 500'e yakında yaralının kayıtlara geçtiği İzmir depremi sonrasında tüm Türkiye İzmir'e kilitlenmiş ve gelecek iyi haberleri beklemekteydi. TRT 1 yönetim kurulu ise tüm ülkenin şu sıralar İzmir'den gelecek güzel Haberlere kilitlenmesi ve komedi tarzında dizinin yayınlanmaması gerekliliğini düşündüğü için Gönül Dağı dizisi 3. bölümünü 31 Ekim Cumartesi akşamı yayınlamama kararı aldıklarını belirttiler

Yani Gönül Dağı dizisi final yapmadı . Dün akşam İzmir'de gerçekleşen deprem sebebiyle yeni bölüm yayınlanmayacak. Gönül Dağı 3. yeni bölümü izle 7 Kasım Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında dizi saatinde yayınlanacağı açıklandı.

Gönül Dağı nerede çekiliyor?


Bozkırda bir Anadolu masalı... Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesidir Gönül Dağı...TRT'nin yeni yapımı hayallerinin peşinden koşarak tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin öyküsünü anlatan Gönül Dağı dizisi, Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor.