TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 maratonu başladı. Ünlüler ve gönüllüler formatıyla ekranlara gelen yarışmada daha ilk günlerden rekabet had safhada yaşanırken bir diskalifiye iddiası ortalığı karıştırdı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 maratonu başladı. Ünlüler ve gönüllüler formatıyla ekranlara gelen yarışmada daha ilk günlerden rekabet had safhada yaşanırken bir diskalifiye iddiası ortalığı karıştırdı. Sosyal medyadaki iddialar ünlüler takımından Cemal Hünal ile ilgiliydi. Peki Survivor Cemal Hünal diskalifiye mi oldu? Neden ayrıldı? Geri dönecek mi? İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 2021 yarışmacıları bir hafta önce adaya gitti. Ancak gelen son bilgilere göre; Cemal Hünal, Survivor'dan ayrıldı. Hal böyle olunca Cemal Hünal Survivor’dan Neden Çıktı Ayrıldı mı? Geri Dönecek mi? araştırmaya başladı.


Cemal Hünal Survivor'dan neden ayrıldı? Diskalifiye mi oldu


Cemal Hünal Survivor 2021'den diskalifiye mi oldu? Kendi mi ayrıldı her yerde araştırılmaya başlandı. Aldığımız duyumlara göre; Cemal Hünal, Survivor'dan kendi isteğiyle ayrıldı. Ünlü oyuncunun bu kararının sebebi ise ada şartlarına uyum sağlayamamış olması.

Hünal, ada şartlarına uyum sağlayamadığından ayrılmak istediğini söyledi o yüzden de Acun Ilıcalı’nın onayının ardından Cemal Hünal Survivor 2021 Dominik Adası'ndan ayrıldı.

Bu gelişmelerin ne zaman yaşanacağının yanında Cemal Hünal geri dönecek mi? sorusu da merak konusu oldu. Ancak şimdilik böyle bir bilgi söz konusu değil. Geçtiğimiz yılları da baz aldığımızda adadan ayrılan birinin Survivor'a tekrar gelmesi gibi mümkün değil. Yani eğer Cemal Hünal Survivor'dan ayrılırsa geri dönmesi mümkün olmayacaktır.


Cemal Hünal kimdir? Evli mi, kaç yaşında


Cemal Hünal, 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Burada lise eğitimini tamamlamasının ardından, Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşamış ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a yerleşmiştir.

Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi alan Cemal Hünal, Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer alan ve adından söz ettiren Hünal; Adanalı, Paramparça ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde de rol almıştır.

Cemal Hünal, son olarak Survivor 2021'de ünlüler takımına dahil oldu. Lale Cangal ile evli olan oyuncunun bir oğlu var.

Cemal Hünal'ın rol aldığı diziler:

  • Asi (2007-2009) - Kerim

  • Kış Masalı (2009) - Ali Murat

  • Adanalı (2010) - Alex

  • Seni Bana Yazmışlar (2011) - Yalçın

  • Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam (2012) - Murat

  • Osmanlı Tokadı (2013) - Moğol

  • Tatar Ramazan (2013) - Rüstem Sinan

  • Paramparça (2014) - Alper

  • Diriliş Ertuğrul (2017) - Tekfur Ares

  • Tozkoparan (2019) - Celal Hoca



Acun Ilıcalı duyurmuştu


Öte yandan Survivor 2021 hazırlıklarının devam ettiği sırada Acun Ilıcalı'nın, yarışmanın kadrosunda olduğunu duyurduğu ilk isim Cemal Hünal olmuştu. Instagram hesabından oyuncunun fotoğrafını paylaşan Ilıcalı, gönderisine "Issız adam, ıssız ada" notunu düşmüştü.

İlk günden takımlar arası geçiş


Öte yandan daha Survivor'ın ilk bölümde takımlar arası  değişiklik yaşandı. Survivor ilk konseyde Acun Ilıcalı, gönüllüler takımından bir kadın yarışmacının ünlüler takımına geçeceğini söyledi. Ardından gönüllüler takımında yapılan oylamanın ardından takım değiştiren İlayda Şeker oldu. Hiç oyun oynamadan sporcu geçmişi bahane edilerek takımdan yollanan İlayda, ünlüler takımında ikide iki yaptı.