Uyanış Büyük Selçuklu 24 . bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Uyanış Büyük Selçuklu 24.

Uyanış Büyük Selçuklu 24 .bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Uyanış Büyük Selçuklu 24. bölüm Fragmanı yayınlanan bölüm akabinde heyecanla beklenirken, 1 Mart Uyanış Büyük Selçuklu son bölümü sonrasında gerek youtube üzerinden gerekse de kanalın resmi internet sitesinden Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölümüde neler olacağı detayları sizlerle...  Peki her bölümünün merakla araştırıldığı Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm de neler olacak? Melikşah yeni seferleri, sevdası ve oğulları için neler yapacak derken, Melik ekiş'in ve Hasan Sabbah2ın ne hainlikler yapacağı da araştırılacak. Uyanış Büyük Selçuklu 24. bölüm Fragmanı izle! Uyanış Büyük Selçuklu 24. bölüm Fragmanı 8 Mart özeti ve yeni bölümde neler olacağı detayları sizlerle olacak iken, Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm Fragmanı hakkında merak edilen detaylar sizlerle...

Uyanış Büyük Selçuklu 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı 8 Mart 2021


Uyanış Büyük Selçuklu 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı, 8 Mart 2021 pazartesi günü ekranlara gelecek Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölüm fragmanı gösterildi mi, Uyanış Büyük Selçuklu 24. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak, Büyük Selçuklu’yu bu sefer hangi tehlikeler bekliyor, Sultan Melikşah’ın yeni planları neler, Turna ile Sencer’in sevdaları ne olacak?
TRT 1’de pazartesi günleri yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin takipçileri, bir yandan kafalardaki bu tür soruların cevabını bulmaya çalışırken, diğer yandan da 24. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Birçok izleyici, dizinin 8 Mart 2021 Pazartesi günü yayınlanacak sahnelerini sabırsızlıkla bekliyor.
Uyanış Büyük Selçuklu, tarihi gerçekliklerden yola çıkarak kurgulanan bir yapımdır. Dizi, Sultan Alparslan’ın son günleriyle başladı ve Melikşah devrini anlatarak devam ediyor. Büyük Selçuklu İmparatorluğu’nun en karışık ve sorunlu günlerinden olan Melikşah devrini ele alıyor.
Bu başarılı yapım, oldukça gerçekçi hazırlanan sahneleriyle de izleyici kitlesini artıyor. İstanbul Beykoz ve Riva’daki ormanlık bölgelerde Uyanış Büyük Selçuklu dizisi, oldukça maliyetli bir yapım olarak dikkat çekiyor.
Dizide rol alan birçok oyuncu, Kazakistan merkezli Ulusal Aksiyon tarafından eğitiliyor. Oyuncular, kılıç kullanma, ok atma ve ata binme gibi eğitimlerden geçiyor.
Bu başarılı çalışmanın yapımcılığını Akli Film, senaristliğini Serdar Özönalan, yönetmenliğini ise Emre Konuk üstleniyor. Başrollerinde de Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Ekin koç, Mehmet Özgür gibi oyuncular yer alıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?


8 Mart 2021 Pazartesi günü TRT 1’ de yayına girecek olan Uyanış Büyük Selçuklu adlı tarihi dizinin fragmanı şu ana kadar yayınlanmadı. Ancak 24. bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde olacak, yeni bölüme dair öğrenmek istediğiniz yanıtlar, anında sitemizde yayınlanacak.
Bunun haricinde dizi takipçileri, yayıncı kanalın resmi web sitesi veya resmi Instagram adresi üzerinden 24. bölümün ipuçlarına ulaşabilir.
Ayrıca dizinin eski bölümleri ve künyesine dair içeriklere de ulaşmak istiyorsanız yayıncı kuruluşun resmi web sitesini takip edebilirsiniz. Bu adresi takibi sürdürdüğünüzde hem dizinin arşiv bilgisini temin edebilir hem de gelecek bölümler hakkındaki ipuçlarına ulaşabilirsiniz. Böylelikle yeni fragman yayınlanır yayınlanmaz, yeni bölümün heyecanını anında yaşayabilirsiniz.
Şu ana kadar fragmanı yayınlanmayan 24. bölümün nasıl olacağını yapımın hayranları merakla beklemeye koyuldu. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin en son çıkan fragmanı (24. bölüm fragmanı) yayınlandığı an burada, web sitemizde olacak.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinin Son Bölümünde Neler Olmuştu?


Dizinin son bölümünde ortalık iyice kızıştı. Melik Tekiş, isyan ederek bazı Türkmen beylerinin öldürülmesi emrini verdi. Bunun yanında Sencer Bey’in öldürülmesini istedi.
Muhammed Tapar yeniden eski günlerine döndü. Babası Melikşah da oğluyla sırt sırta vererek düşmanın üzerine gitmeyi sürdüreceklerini söyledi. Muhammed Tapar, pusulayı gönderenin Hace olmadığını, kendisinin olduğunu itiraf etti.
Sultan Sencer, duygularını Turna Hatun’a açıkça söyledi. Ona “Yerin hep yüreğimdir, gayrı yurdun da otağım olacak” diyerek sevdasını ifade etti.
Diziye 24. Bölümden itibaren yeni bir oyuncu daha dâhil olacağı söyleniyor. En son Çukur dizisinde rol alan Barış Arduç’un diziye katılacağı öğrenildi. Arduç’un Berkyaruk karakterini oynayacağı bilgisine ulaşıldı.

Tarihte Berkyaruk Kimdir?


Tam adı Ebu Muzaffer Rükneddin Berkyaruk bin Melikşah olan Sultan Berkyaruk, 1080 senesinde İran’ın İsfahan şehrinde doğdu. Sultan Melikşah’ın oğlu olan Berkyaruk, 1092 ve 1104 yılları arasında Büyük Selçuklu hükümdarlığı yaptı. Tahta kardeşi 1. Mahmud’dan sonra çıktı. Berkyaruk, 1104 senesinde İran’ın Burucerd kentinde verem hastalığından vefat etti. Kendinde sonra oğlu 2. Mahmut tahta geçti.