Fox TV'nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı'nın yıldızları Kerem Bursin ve Hande Erçel aşkı ile ilgili dizinin diğer oyuncularından itiraf geldi. Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkını ekip arkadaşları itiraf etti.

Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü
Fox TV'nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı'nın yıldızları Kerem Bursin ve Hande Erçel aşkı ile ilgili dizinin diğer oyuncularından itiraf geldi. Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkını ekip arkadaşları itiraf etti. İşte tüm detaylar haberimizde..

Hande Erçel, Kerem Bursin, Sarp Bozkurt, Anıl İlter, Melisa Döngel, Sitare Akbaş, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu, Çağrı Çıtanak, Alican Aytekin, Neslihan Yeldan gibi isimlerin yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinden beklenen aşk itirafı yapıldı. Dizinin yıldız isimleri Kerem Bursin ve Hande Erçel arasındaki aşk ekip arkadaşları tarafından doğrulandı.

Sen Çal Kapımı ekibi geçtiğimiz günlerde ekip fotoğrafı paylaşmış ve bu fotoğrafta Hande Erçel ile Kerem Bursin'in yanak yanağa olması magazin basınında hareket bilimcilerine göre aralarında aşk olduğunun kanıtı olarak gösterilmişti.

Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncuları bugün yeni bir ekip fotoğrafı paylaştı.  Fotoğrafta yine Hande Erçel, Kerem Bursin, Sarp Bozkurt, Anıl İlter, Melisa Döngel, Sitare Akbaş, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu, Çağrı Çıtanak, Alican Aytekin yer aldı. Ancak bu sefer yanak yanağa olan Kerem Bursin ile Hande Erçel değildi.

Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncularının verdiği son ekip fotoğrafında yan yana olanlar bu sefer Kerem Bursin ile Sarp Bozkurt oldu. Sarp Bozkurt Twitter hesabından çıkan haberleri tiye alarak "Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz ben evliyim. Lütfen aşk dedikodusu yaymadan önce bunu düşünüp sonra konuşun. Kerem’le sadece arkadaşız. Hassasiyetiniz için teşekkürler." yazdı.