Bir dönem ekranlara gelen Galip Derviş dizisinin yıldız isminden yasak aşk itirafı! Galip Derviş dizisinde partneri Engin Günaydın ile aşk yaşayan Algı Eke, bir dönem yasak aşk yaşadığını ve iğrenç bir şey olduğunu itiraf etti. Algı Eke, Zeynep Ocak'ın

Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et" Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et"
Bir dönem ekranlara gelen Galip Derviş dizisinin yıldız isminden yasak aşk itirafı! Galip Derviş dizisinde partneri Engin Günaydın ile aşk yaşayan Algı Eke, bir dönem yasak aşk yaşadığını ve iğrenç bir şey olduğunu itiraf etti.

Algı Eke, Zeynep Ocak'ın YouTube programına konuk oldu. Başarılı oyuncu Algı Eke programda yaptığı yasak aşk itirafı ile gündeme oturdu. Algı Eke programda "Sadece iki kişinin bildiği bir yasak aşk yaşadın mı?" sorusuna "Evet yaşadım" yanıtını verdi.

Algı Eke 2017 yılında evlendiği Ulaş Torun ile geçtiğimiz sene boşanmıştı. İkili boşanma sonrası bir şans dada vermiş ve yeniden evlilik olmadan denemişti. Ancak çift, ilişkiyi yine sürdürememişti.

Algı Eke katıldığı YouTube programında, "Sadece iki kişinin bildiği bir yasak aşk yaşadın mı?" sorusuna şu dikkat çeken yanıtı verdi;

"Evet yaşadım. İğrenç de bir şeydi. Çok ağrılı bir şey. Keşke onu ve kendimi böyle bir duruma sokmasaydım. Haz ve adrenalinden başka getirdiği hiçbir şey yok. Duygusal olarak seni çok çökerten bir şey. Şimdi öyle bir durum başıma gelse hiç yaşamamayı tercih ederim.

Artık o konularda kendimi eğittim. Sancılı ilişki istemiyorum. Aşk girince benim aklım uçuyor. Hele 3-6 ay arası kayıp. Mantığım bitiyor, devreden çıkıyor. Ama inşallah artık öyle olmaz."

Algı Eke'nin bu itirafı yasak aşk yaşadığı ismin kim olduğunu merak ettirdi.