Fox TV'nin Pazartesi akşamları ekranlara gelen reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'ya öyle bir isim giriyor ki sosyal medya yıkıldı. Yasak Elma dizisine Survivor yarışması ile adını duran isim dahil oluyor.

Fox TV'nin Pazartesi akşamları ekranlara gelen reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'ya öyle bir isim giriyor ki sosyal medya yıkıldı. Yasak Elma dizisine Survivor yarışması ile adını duran isim dahil oluyor. Ancak haber sonrası Yasak Elma dizisinin hayranları o isme tepki gösterdi. Yasak Elma dizisine Survivor yarışması ile ünlenen Evrim Keklik dahil oldu. Yasak Elma son bölümünde neler oldu? Evrim Keklik hangi rolde diziye giriyor? Nesrin Cavadzade diziden ne zaman ayrılacak?

Yasak Elma dizisi dün akşam yayınlanan bölümü ile sosyal medyaya damga vurdu. Dizinin son bölümünde Hasan Ali Bey rüzgarı esti ve tüm dengeler değişti. Diziye dair dün akşam bomba bir haber de geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş Yasak Elma dizisine yeni bir kadın oyuncu gireceğinin haberini duyurdu.

Yasak Elma dizisine bomba bir kadın oyuncu gireceği konuşuluyordu. Ancak kimse bu ismi beklemiyordu. Birsen Altuntaş'ın duyurusu sonrası tüm oklar Survivor Evrim'i gösterdi. Yasak Elma dizisine Survivor yarışması ile ünlenen Evrim Akın'ın dahil olacağı iddia edildi.

Yasak Elma kadrosuna dahil olan Evrim Akın  şaşkınlık yarattı. Yasak Elma dizisinden Nesrin Cavadzade'nin çıkacağı söylenmiş ve diziye yeni isimlerin gireceği söylenmişti. Gazeteci Birsen Altuntaş dün akşam diziye yeni bir oyuncunun gireceği müjdesini verdi. Birsen Altuntaş Twitter hesabına "Yasak Elma dizisine yeni bir kadın oyuncu girecek" yazarak haberi duyurdu.

Birsen Altuntaş Yasak Elma dizisine girecek isimin kim olduğunu söylemedi ancak iddialar o ismin Survivor yarışması ile tanınan Evrim Keklik olduğunu işaret etti. Yasak Elma dizisinin hayranları ise Evrim Keklik iddialarına tepki gösterdi ve diziye girmemesi gerektiğini savundu.

Başrollerinde Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam'ın yer aldığı Yasak Elma dizisinde Evrim Keklik iddiası hoş karşılanmadı.

Yasak Elma'da bu sezon ortasında dizinin başrol oyuncularından Halit karakterine hayat veren Talat Bulut, Kaya karakterine hayat veren Barış Kılıç ve Kerim karakterine hayat veren Gökhan Alkan çıkarılmış yerlerinde Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan dahil edilmişti. Diziye bir sürpiz ismin daha gireceği bekleniyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş dün akşam Twitter sayfasından bu haberi  "#YasakElma'ya yeni bir kadın oyuncu girecek, bakalım dengeler nasıl değişecek." diyerek duyurdu. Sosyal medyada o ismin Evrim Keklik olduğu iddia edildi.



YASAK ELMA SON BÖLÜMÜ ÖZETİ!

Yasak Elma dizisinin son bölümünde Şahika, Zehra'yı manipüle ederek babasının katilinin Yıldız ve Ender olduğuna ikna etti ve Halit yaşıyor oyununun mimarının Şahika olduğu ortaya çıktı. Ancak Şahika'nın bu oyunu elinde patladı ve kendisi de hapse girdi.

Hasan Ali Bey, Ender ve Şahika'yı hapiste ziyarete gitti ve kendilerini kurtarabileceklerini ancak şirketin adını lekelenmemesi için hisseleri bir kaç günlüğüne üzerine alması gerektiğini teklif etti. Şahika ve Ender kendilerini köşeye sıkıştıran bu teklifi kabul etmek zorunda kaldı.

Hapisten çıktıktan sonraki gün Ener ve Şahika her şeyden habersiz şirkete gittiklerinden kapıdan içeriye alınmadılar. Hasan Ali Bey, Yıldız'a giderek Yıldız'ı da Ender ve Şahika ile görüşmemesi konusunda tehdit vari şekilde uyardı. Dizinin son sahnesinde ise fakirleşen ve gidecek evleri dahi olmayan Ender ve Şahika'nın güç birliği yapacağı görüldü.