Başrollerini Eda Ece, Şevvam Şam, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay'ın paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma kadrosunu genişletmeye devam ediyor! Son olarak Hercai dizisinde Dilşah karakterini canlandıran güzel oyuncu Özlem Gezgi

Başrollerini Eda Ece, Şevvam Şam, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay'ın paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma kadrosunu genişletmeye devam ediyor!

Son olarak Hercai dizisinde Dilşah karakterini canlandıran güzel oyuncu Özlem Gezgin Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil olduğu öğrenildi. Peki Özlem Gezgin hangi karaktere can verecek?



Özlem Gezgin Yasak Elma'ya konuk oluyor!

Özlem Gezgin Yasak Elma'da Alev  karakterine can verecek. Yasak Elma'ya geçtiğimiz haftalarda dahil olan Emre Dinler'in canlandırdığı Ömer karakterinin eski sevgilisini canlandıracak. Alev’in gelişi ortalığı karıştıracak. Hal ve hareketleri ile Şahika'nın sinirlerini bozup yeni krizlere yol açacak.

Özlem Gezgin; 1996 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Akademi 35,5’ta tamamladıktan sonra  Medcezir dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır ve ardından Hanım Köylü ve Kiralık Aşk dizilerinde rol almıştır.