Yasak Elma 104. bölüm fragmanı ortaya çıktı.

"Yalı Çapkını" Dizisi İçin Yapılan Suç Duyurusu Sonrası Soruşturma! "Yalı Çapkını" Dizisi İçin Yapılan Suç Duyurusu Sonrası Soruşturma!
Yasak Elma 104. bölüm fragmanı ortaya çıktı. Yasak Elma'da Şahika çok geçmeden Hasan Ali'yi de zehirlemeyi başarıyor. Peki Hasan Ali ölecek mi?

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadaza'nin yer aldığı Yasak Elma dizisi eski entrikalı günlerine geri döndü. Geçtiğimiz hafta 103. bölümde Yıldız'ın rüyasını izlediğimiz, Hasan Ali'nin servetini kaybedip dürümcü olduğu, Ender'in Sedai ile evlendiği, Şahika'nın iyilik meleğine döndüğü, Cansu ile Çağatay'ın evlendiği o günler geride kaldı.

Yasak Elma 104. bölümde Ender ve Şahika yine iş birliği mi yapıyor? Şahika'nın Hasan Ali sevgisi de uzun sürmüyor ve Şahika bu kocasını da zehirliyor. Peki Hasan Ali ölecek mi? Fragmanda Hasan Ali'nin tıpkı Nadir gibi aynı şekilde öldüğü görülüyor.



Yasak Elma geçtiğimiz hafta izleyicilere Türk televizyon tarihinde pek yaşanmayan oldukça farklı bir bölüm izlettirdi. Tüm bir bölümü rüya olarak veren Yasak Elma karakterlerin tersi karakterlere döndüğü 5 yıl sonraki bölümü ile sosyal medyada gündem olmayı başarmıştı.

Yasak Elma 104. bölüm fragmanı!



HASAN ALİ ÖLÜYOR MU?

Hasan Ali ölecek mi? Erdal Özyağcılar'ın diziden ayrıldığında dair bir bilgi edinilmedi. Hasan Ali'nin Şahika'nın kendisine yaptığı oyununa karşılık oyun yaptığı kulislerden gelen bilgiler arasında. Hasan Ali ve Sedai, Şahika'nın çevirdiği dolaplardan haberdardır ve zehirlenmeyi beklemektedir. Tıpkı Şahika'nın kendisine yaptığı oyun gibi Hasan Ali'de öldü oyunu yapacaktır.



İddialara göre, Hasan Ali öldü numarası yapacak ve servetini Şahika'nın elinden almak için gizli bir oyun çevirecek. Bu oyunun içerisinde ise diziye yeni giren karakter Ömer'de olacak.

Dediğimiz gibi usta oyuncu Erdal Özyağcılar'ın diziden çıktığına dair bir bilgi yok. Hasan Ali'nin tıpkı eskisi gibi oldukça zekice bir oyun içerisinde olduğu iddia edildi.