Yasak Elma dizisinde Mahmut karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Mert Altınışık, diziden ayrılacağın duyurdu. Yasak Elma dizisinde Hasan Ali'nin adamlarından olan ve Şahika'nın tuzağına düşen Mert Altınışık'ın diziden ayrılacağını duyanlar, oyuncunun

Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü
Yasak Elma dizisinde Mahmut karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Mert Altınışık, diziden ayrılacağın duyurdu. Yasak Elma dizisinde Hasan Ali'nin adamlarından olan ve Şahika'nın tuzağına düşen Mert Altınışık'ın diziden ayrılacağını duyanlar, oyuncunun kim olduğunu araştırmaya başladı. Yasak Elma dizisinin Mahmut'u Mert Altınışık kimdir merak ediliyor. Daha önce de pek çok dizide yer alan ve yer aldığı dizilerde başarı gösteren Mert Altınışık'ın dizileri, yaşı ve eşi merak edilenler arasındadır. Peki, Yasak Elma'dan ayrılan yakışıklı oyuncu Mert Altınışık kimdir? Kaç yaşında?



Başrollerinde Eda Ece, Nesrin Cevadzade ve Şevval Sam gibi usta oyuncuların yer aldığı Yasak Elma dizisinde bir ayrılık yaşanıyor. Dizide Hasan Ali'nin adamlarından birini oynayan Mahmut karakteri, Yasak Elma'dan çıkacak. Yasak ve çarpık ilişkilerin konu edildiği Yasak Elma dizisinden ayrılma kararı alan Mert Altınışık'ın diziden kendi isteği ile ayrılma kararı aldığı duyuruldu. Yasak Elma dizisinden kendi isteği ile ayrılacak olan Mert Altınışık, izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Peki, Mert Altınışık kimdir? Kaç yaşında, evli mi?

Mert Altınışık Kimdir?

Son olarak Yasak Elma dizisinde Mahmut karakteri ile ekranlara gelen Mert Altınışık'ın kim olduğu, yaşı, nereli olduğu ve evli olup olmadığı merak ediliyor. Mert Altınışık, 14 Mayıs 1986 yılında İstanbul'da doğmuştur. 34 yaşında olan 14 Mayıs 1986 aslen Bursalıdır. Bursalı olan Mert Altınışık, İstanbul'da doğsa da üniversite için memleketi olan Bursa'ya gitmiştir. Bursa Uludağ Üniversitesi Oyunculuk Bölümden mezun olan Mert Altınışık hem tiyatro hem de dizi oyunculuğu yapmıştır. Mert Altınışık Kavak Yelleri, Türkan, Firar, Meryem ve Hercai gibi dizilerde yer almıştır. Mert Altınışık asıl ününü günlük dizi olan Beni Affet dizisiyle kazanmıştır. Beni Affet dizisinde Kemal karakterine hayat veren Mert Altınışık, dizide başrol oynamıştır. Şimdilerde Yasak Elma dizisinde kötü bir karakter olan Mahmut'a hayat verse de dizinin 102. bölümünde ölerek diziden ayrılacaktır. Mert Altınışık evli değildir, çocuğu yoktur. Mert Altınışık'ın boyu 1.87 metredir.



Mert Altınışık Dizileri

Hercai

Meryem

Firar

Beni Affet (Kemal karakterine hayat vermiş ve en uzun soluklu dizisi olmuştur.)

Türkan

Kavak Yelleri