Kanal D ekranlarında bu hafta 5. bölümü ile başlayan Yeni Hayat dizisi izlendi mi? Peki ya Yeni Hayat dizisi erken finali mi gidecek? Sosyal medyada Yeni Hayat dizisi final yapacak iddiaları geçtiğimiz haftadan itibaren çok konuşulmakta .

Kanal D ekranlarında bu hafta 5. bölümü ile başlayan Yeni Hayat dizisi izlendi mi? Peki ya Yeni Hayat dizisi erken finali mi gidecek? Sosyal medyada Yeni Hayat dizisi final yapacak iddiaları geçtiğimiz haftadan itibaren çok konuşulmakta . Peki Yeni Hayat dizisi reytingleri nasıl? Yeni Hayat dizisi final mi yapacak? gibi sorularınızın cevabı haberimizde.

Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü


Izleyici kapasitesinin sayılı olduğu iddia edilen Yeni Hayat dizisi reytingleri nasıl? sorusu ile birlikte Yeni Hayat dizisi final mi yapacak? sorusu da çok meraklı araştırılıyor. Peki Yeni Hayat dizisi izlendi mi... işte detaylar...



Ucu açık konusu ve senaryosunun pek merak uyandırmayan yapısı olduğu iddia edilen Yeni Hayat final yapacak. Yeni Hayat dizisi 5. bölümünde reyting ortalamasında 12 sırada yer alırken aynı gün kendisi ile birlikte aynı saatte yayınlanan bütün diziler yeni hayat dizisini reytinglerde adeta solladı. Ancak diğer diziler gibi merak uyandırmadığı iddia edilen ve izleyicinin ilk bölümünü izlemesi sonrasında Çok da meraklı Bir dahaki haftayı beklettirmeyen Yeni Hayat dizisi final yapacak.



Yeni Hayat neden final yapacak



12. sırada yer alan Yeni Hayat kendisi ile aynı gün yayınlanan diziler arasında geri planda kaldı. Tabi hal böyle olunca gizli kazançları da bir hayli az seyrederken, Eğer ki dizinin akıbeti bu şekilde devam ederse erken final tarihini yakında açıklayacağız gibi durmakta.



Yeni Hayat dizisi reytinglerde geride kalsa da bizler dizi hakkında bu dizi izle Yenilmez kötü diyemeyiz Sonuçta Verilen her emeğin bir karşılığı vardır ve temennimiz Yeni Hayat dizisinin reyting oranlarında yükselmesini görmektir.



Yeni Hayat Final yapacak



Yeni Hayat ne zaman final yapacak sorusunun cevabı henüz açıklanmadı. Ancak bu kadar başarılı oyuncunun yer aldığı Yeni Hayat dizisinin başarılı olamamasının sebebi oyuncuları ile alakalı değil . Dizinin senaryosunun çok basit olması ve ilgi çekici ve merak ettirici gelişmelerin yaşanmaması olarak açıklayabiliriz. Stok bölümlerinin olduğu Yeni Hayat dizisi Eğer ki reytinglerinde bir yükselme olmaz ise kasım ayı gibi final yapacağı söyleniyor.