Televizyon ekranlarında her sene yılbaşında normal dizi akışı yerine farklı bir yayın akışı uygulanıyor. Yeni yıla evinde ailesi ile arkadaşları ile girecek olanlar, yılbaşı akşamında televizyon izliyorlar.

Televizyon ekranlarında her sene yılbaşında normal dizi akışı yerine farklı bir yayın akışı uygulanıyor. Yeni yıla evinde ailesi ile arkadaşları ile girecek olanlar, yılbaşı akşamında televizyon izliyorlar. Televizyon kanalları da bu durum için yılbaşı akşamı yayın takvimini ona göre hazırlıyorlar. Bu sene zorunlu karantina ve kısıtlamalar sebebiyle yılbaşı akşamında tüm Türkiye, evinde olacak. Yılbaşı süresi boyunca 4 gün uygulanacak olan sokağa çıkma yasağında vatandaşlar evlerinde olacaklar. Perşembe günü başlayacak olan sokağa çıkma yasağı Pazartesi sabah saatlerine kadar sürecek. 31 Aralık Perşembe günü yılbaşı akşamında ise herkese keyifli saatler geçirmek isteyen kanallar da birbirinden eğlenceli dizi, yarışma ve programlar olacak. Show TV yılbaşı akşamında yayınlanacak olan filmleri açıkladı.



Kanallar bir bir yılbaşı akşamı yayınlayacak oldukları içerikleri duyurmaya başladı. Show TV ekranlarında daha önce televizyon ekranlarında yayınlanmamış olan sevilen filmleri yayınlayacak. Sinemada çıktığı zaman gişe rekoruna koşan romantik komedi filmi olan Eltilerin Savaşı, ilk kez tv ekranında yayınlanacak. Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Eltilerin Savaşı oyuncu kadrosu da senaryosu kadar başarılı. Eltilerin Savaşı senaryosunu başrol oyuncularından olan Gupse Özay yazmıştır. Eltilerin Savaşı filmi, Show TV ekranlarında 1 Ocak Cuma akşamı 20.00'de yayında olacak.

Eltilerin Savaşı filmi konusu;

Eltilerin Savaşı filminde birbirinden tamamen farklı karakterde eltinin film boyunca yaşayacakları olayları anlatıyor. Eltilerden biri daha lüks içinde yaşarken diğeri daha sade ve minimalist bir hayat sürmeyi tercih ediyor. Bir elti altınları ve yapmacık tavırları ile hep en iyi, en sevilen olmaya çalışırken diğeri normal hayatına devam etmeye çalışıyor. Ancak diğer sade olan elti de bir süre sonra diğer elti ile yarışmaya ve ona benzemeye hatta ondan daha beter bir hale gelmeye başlar. Kahkahalara boğulacağınız filmin sonunda ise gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.

Eltilerin Savaşı oyuncu kadrosu;

Gupse Özay,

Merve Dizdar,

Ferit Aktuğ,

Uraz Kaygılaroğlu başrolleri paylaşıyor.



1 Ocak Cuma akşamı Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Eltilerin Savaşı romantik komedi filminden sonra Pazar akşamı da Show TV ekranlarında bir romantik komedi filmi yer alacak. Yine televizyon ekranlarında ilk kez yayınlanacak olan filmlerden olan Ağır Romantik'de Show TV ekranlarında olacak. Yılbaşı tatili boyunca izleyenleri eğlendirecek ve vakitlerini daha keyifli geçirmelerini sağlayacak olan filmler Show TV'de olacak. 3 Ocak Pazar akşamı Ağır Romantik filmi izleyenlerle ilk kez televizyon ekranlarında olacak.

Ağır Romantik filmi konusu;

Egeli bir genç kız olan Aslı, konservatuarda okuyan genç kızıdır. Aslı, Beyoğlu’nda kendi halinde dolaşırken bir adamın saldırısına uğrar. Aslı'nın saldırıya uğraması sonucunda çantası çalınır. Çantası çalınan korku içindeki Aslı’ya, Kerem yardımcı olur. Kerem Aslı'nın çantasını bulmasına yardım eder. Sonrasında Aslı ve Kerem’in arasında bir aşk başlar. Ağır Romantik filminde Aslı ve Kerem'in arasındaki aşk evlenmeye kadar gider. Filmin en başlarında Kerem Aslı’nın alışkın olmadığı bir hayat içinden gelse de zaman içerisinde uyum sağlamaya çalışır. Aslı, kendisini büyük şirketlere danışmanlık yapan bir finansal uzman olarak tanıtır. Bunun yanında Kerem’in babası, İstanbul’un en büyük hırsızlık çetesinin reisidir. Şansa bakın ki Aslı’nın da dayısı, bu korsan çetesini yakalamak isteyen Polis Şefi'dir. Aslı'nın dayısı olan Dalyan, bu korsan çetesini yakalamaya çalışan polis şefidir. Aslı ve Kerem’in aşk dolu günü bir anda bambaşka bir hale dönüşür.

Ağır Romantik oyuncuları;

Onut Tuna,

Tuvana Türkay,

Sermiyan Midyat,

Altan Erekli,

Durul Bazan,

Servet Pandur,

Semra Dinçer gibi isimler Ağır Romantik filminin oyuncu kadrosunda yer alıyor.