Zuhal Topal'la Sofrada 25 Şubat kim kazandı? Sorusu da programı yakından takip eden kişiler tarafından sıklıkla sorulmaya devam etmektedir. Uzun zamandır yayın hayatına devam eden Zuhal Topal programı ülkemizin yaşadığı ağır pandemi döneminde de gere





Zuhal Topal'la Sofrada 25 Şubat kim kazandı? Sorusu da programı yakından takip eden kişiler tarafından sıklıkla sorulmaya devam etmektedir. Uzun zamandır yayın hayatına devam eden Zuhal Topal programı ülkemizin yaşadığı ağır pandemi döneminde de gerekli hijyen koşulları sağlanarak devam ettirilmiştir. Öncelerde yarışmanın formatında yemek yapacak kişilerin evlerine ziyarete gidilse de şimdilerde hem ekibin hem de yarışmacıların sağlını korumak için; tek bir evde çekilmektedir.


Zuhal Topal ile Sofrada programının formatında gelinler yemek yapıyor ancak puanlamasını kayın valideler yapıyor. Programda zaman zaman oldukça eğlenceli ve gülünç dakikalar yaşanıyor olsa da bazen kayınvalideler ve gelinler haddinden fazla gerilmektedir. Bu tarz durumlar yaşandığında ise; Zuhal Topal olaylara derhal müdahale ederek kişilerin daha fazla tartışmasına da engel olmaktadır.

Zuhal Topal ile Sofrada son bölüm içeriğinde de 18 yaşında olan gelin Yağmur Çıtak kayınvalidesi Güngör Hanım ile birlikte yarışmaya katılmıştır. Henüz nişanlı olduğunu ancak yemek yapmak konusunda fazlasıyla iddialı olduğunu belirten Yağmur Çıtak, Kayseri’nin yöresel yemeklerini de çok güzel yaptığını ifade etmiştir. Yağmur Çıtak’ın kaynanası Güngör Kefinsiz de gelininin yemek konusunda çok yetenekli olduğunu ve yarışmanın en iddialı yarışmacılarından biri olduklarını söylemiştir.

Zuhal Topal İle Sofrada Son Bölümde Neler Oldu?


Zuhal Topal İle Sofrada Son Bölümde Neler Oldu? Tarzında sorular, programı izleyemeyen fakat programı yakından takip eden kişiler tarafından sıklıkla sorulmaya devam etmektedir. Haftanın 3. Gününde yarışan Yağmur Hanım, kendine verilen alışveriş ve yemek yapma süresini oldukça iyi değerlendirmiş ve bütün yemeklerini de vaktinde yetiştirmeyi başarmıştır. Ancak menüsünün zorluğundan dolayı zaman zaman bazı aksaklıklar yaşadığını da çekinmeden söyleyen Yağmur Çıtak, yemeklerine güvendiğini de diğer yarışmacılarla ve onların kayınvalideleriyle paylaşmıştır.

Yağmur Çıtak’ın hazırladığı sofra kayınvalidelerin bazıları tarafından beğenilse de bazıları tarafından da beğenilmemiştir. Bu durum ise; puanlamalara da aynen yansıtılmıştır. Yağmur Çıtak’ın kayınvalidesi Güngör Kefinsiz ise; gelininin yaptığı yemeklerin sonuna kadar arkasında olduğunu ve tavırlarının da çok nazik olduğunu söylemiştir. Aynı zamanda sunum açısından da özenli bir sofra hazırladığını belirten Yağmur Çıtak düşün puan almayı hak etmediğini diğer kayınvalidelere söylemiştir.

Son Bölümde Kim Kazandı?


Son bölümde kim kazandı? Soruları da haftanın kazanını bir an önce öğrenmek isteyen izleyiciler tarafından oldukça merak edilmeye devam etmektedir. Ancak yarışmayı kimin kazandığı ve büyük ödüle kimin sahip olacağı haftanın son yarışmacısı da yemeklerini yaptıktan sonra açıklanmaktadır.

Bu nedenle 25 Şubat son bölüm içerisinde, Zuhal Topal ile Sofrada yarışmasını kimin kazandığını öğrenmeniz maalesef mümkün değildir. Bütün gelinler yemeklerini yaptıktan sonra Zuhal Topal’ın da verdiği puanlarla haftanın şampiyonu belirlenecek ve ekran başında bekleyen bütün izleyicilerle de paylaşılacaktır. Bu hafta yarışan gelinlerin tamamı da önceki haftalardaki gibi kendilerine güvenen ve yaptığı yemeklerden emin olan kişilerdir. Bu nedenle rekabet de fazlasıyla artmıştır.

Zuhal Topal ile Sofrada Fragmanı


Zuhal Topal ile sofrada fragmanı her günün bitiminde izleyiciler tarafından oldukça merak edilmektedir. Kendine zor bir menü seçen Yağmur Çıtak’ın arından yeni yarışacak kayınvalide ve gelinin serüveni de izleyiciler tarafından fazlasıyla merak edilmeye devam etmektedir.

Haftanın son günlerinde de gelin ve kaynanalar arasında olan rekabet hız kesmeden devam edecek ve büyük ödülü kazanmak için verilen çaba da her geçen gün artış göstermeye devam edecektir. Yeni yarışacak gelinin yemekleri zamanında yetiştirip yetiştiremeyeceği de izleyiciler tarafından da hala merak konusu olmaya devam etmektedir.