Zuhal Topal'ın sunumuyla hafta içi her gün ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında 29 Mart-2 Nisan haftasında sona gelindi. Birbirinden dişli kayınvalideler ve oldukça sakin gelinlerin yer aldığı son haftada final günü büyük bir şok yaşandı.

Sergen Deveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Durumu Nasıl? Sergen Deveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Durumu Nasıl?
Zuhal Topal'ın sunumuyla hafta içi her gün ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında 29 Mart-2 Nisan haftasında sona gelindi. Birbirinden dişli kayınvalideler ve oldukça sakin gelinlerin yer aldığı son haftada final günü büyük bir şok yaşandı. Çünkü cuma gününde puanlama sırasında dört kayınvalide vardı. Hal böyle olunca yarışmayı kaçırmadan izleyen herkes Zuhal Topal'la Sofrada Şenay Hanım nerede? Diskalifiye mi edildi? her yerde aranmaya başladı.



Son haftanın ilk tanıtımda Zuhal Topal'ın diskalifiye durumundan bahsetmesi kafaları karıştırmıştı. Ardından herkes Zuhal Topal'la Sofrada kim diskalifiye edildi diye aranırken, final gününde Şenay Hanım'ın tavırları gerçekleri gözler önüne serdi. İkinci kez diskalifiye şoku yaşanan yarışmada final anında dört yarışmacı ve gelinleri yer aldı. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Şenay Hanım ve gelini Emel neden diskalifiye edildi? Gelin birlikte bakalım...

Zuhal Topal'la Sofrada Şenay Hanım ve gelini Emel neden diskalifiye edildi?


Öncelikle haftanın finalinde Şenay Hanım, rakipleriyle birlikte masaya oturdu ve tadım yaptı. Ancak bulduğu bahanelerle ve söyledikleriyle sınırları zorlayan Şenay Hanım, puanlama sırasında diskalifiye edildi. Gelelim Zuhal Topal'la Sofrada Şenay Hanım neden yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı? sorusuna...



Zuhal Topal'la Sofrada'da 1 Nisan Perşembe günü yarışan Emel ve kayınvalidesi Şenay Hanım herkesi şaşırtmıştı. İlk günden beri yaptığı haksız eleştirilerle dikkat çeken Şenay Hanım, kendi gününde söyledikleriyle şoke etti. Fatma Hanım'ın gelininin kıyafetine "tarlaya gider gibi giyinmiş" diyen Şenay Toğul, Yosma Hanım'ın krebi yumuşak bulmasına da "Belki dişiniz yoktur" diye yanıt verdi. Bu duruma kızan Zuhal Hanım, Şenay Hanım'a özür diletti. Ardından kıyafet meselesiyle ilgili de görüş bildirdi. Cuma günü de benzer tavırlar sergileyen Şenay Hanım ise final anlarında da yoktu. Haliyle kayınvalide Şenay Hanım'ın bu tavırları ise programda diskalifiye yaşanmasına sebep oldu.


Zuhal Topal'la Sofrada Şenay Toğul ile gelini Emel Aksoy kimdir?


Perşembe yarışmacıları Emel Aksoy ve Şenay Toğul. Emel, 30 yaşında ve henüz üç aylık nişanlı. Çılgın gelin Göztepe taraftarı; sofrada hırçın ve mutfakta hırçın. Şenay Hanım ise sofra düzenine çok önem veriyor.