8 Ekim Zuhal Topal’la Sofrada Ayten Çayırdere kimdir? Neden öldü? Kaç yaşındaydı çok merak edildi. Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen Her hafta daha da ilginç gelin ve kayınvalidelerin yer aldığı programda, her hafta 5 gelin ve kaynanadan oluşan ek

8 Ekim Zuhal Topal’la Sofrada Ayten Çayırdere kimdir? Neden öldü? Kaç yaşındaydı çok merak edildi. Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen Her hafta daha da ilginç gelin ve kayınvalidelerin yer aldığı programda, her hafta 5 gelin ve kaynanadan oluşan ekip yarışıyor. Gelinler her gün menülerindeki yemekleri hazırlayıp kayınvalidelere sunuyor. Masada yemeklerin tadına bakan ve sonra da puan veren kayınvalideler, eleştirileriyle o gün yarışan geline adeta kök söktürüyor. Ancak Zuhal Topal’la Sofrada 5-9 Ekim 2020 haftasında yarışan kayınvalidelerden birinin vefat ettiği haberi bomba etkisi yarattı. Haliyle Zuhal Topal’la Sofrada hangi kaynana öldü? Yarışmada mı vefat etti soruları her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için bu konuyu araştırdık bulduk.



8 Ekim 2020 Perşembe günü gelini Gülşen Çayırdere ile birlikte yarışan kaynana Ayten Çayırdere vefat etti. Sosyal medyada yapılan eleştirileri daha önceden tahmin eden kanal ve yapım kaynananın neden vefat ettiğini açıkladı.





Zuhal Topal’la Sofrada Ayten Çayırdere neden öldü?



Yapım şirketinden yapılan açıklamaya göre; Zuhal Topal’la Sofrada 8 Ekim Perşembe günü yayınlanan yeni bölümde yarışan Ayten Çayırdere geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Ancak Ayten Anne'nin vefatının çekimlerle ya da yarışmayla bir ilgili yok.

"Yalı Çapkını" Dizisi İçin Yapılan Suç Duyurusu Sonrası Soruşturma! "Yalı Çapkını" Dizisi İçin Yapılan Suç Duyurusu Sonrası Soruşturma!


Ayten Çayırdere kimdir?



8 Ekim tarihinde Zuhal Topal’la Sofrada'da yarışan Ayten Çayırdere, aslen Trakyalı'ydı. Oyun havasına dayanamayan Ayten Hanım, hafta boyuncaeleştirilieriyle gelinlere adeta kök söktürdü.