Zuhal Topal'la Sofrada 9 Mart puan durumu.   Zuhal Topal'la Sofrada 9 Mart bugünün yarışan gelini Meryem Koral kaç puan aldı? Zuhal Topal 9 Mart 2021 salı kaç puan verdi? soruların yanıtları şu sıralar 15.

Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et" Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et"
Zuhal Topal'la Sofrada 9 Mart puan durumu.  Zuhal Topal'la Sofrada 9 Mart bugünün yarışan gelini Meryem Koral kaç puan aldı? Zuhal Topal 9 Mart 2021 salı kaç puan verdi? soruların yanıtları şu sıralar 15.000 liralık ödülü almaya hak kazanmak isteyen Meryem Korel'in günü olması sebebiyle merakla araştırılıyor.

Pazartesi'den Cuma'ya hafta içi her gün bir Gelinin kayınvalidelere yemeğinin sunulduğu ve  kayınvalideler tarafından ve Zuhal Topal tarafından oylanması formatı ile devam eden Zuhal Topal'la Sofrada el lezzetine Güvenen Gelinler ile birlikte devam ediyor. Gelinler ve kendi destekçileri kayınvalideleri ile katıldığı Zuhal topal'la sofrada hafta içi her gün meraklı araştırılıyor.  Zuhal Topal'la 9 Mart 2021 Salı günü yemeklerini tanıtacak olan isim Meryem Koral olacak iken Zuhal Topal'la Sofrada 9 Mart 2021 günün puanları açıklandı mı sorusu ile birlikte Zuhal Topal'la Sofrada 9 Mart Salı puanları ve en önemlisi de Zuhal Topal bugün yarışmacıya kaç puan verdi sorusunun yanıtı araştırılıyor.

Ve en önemlisi de Zuhal Topal bugün yarışmacıya kaç puan verdi sorusunun yanıtı sizlerle...  Bugün kayınvalidelere kendi yemeklerini tanıtacak olan isim Meryem Koral olmakta iken yemeklerine çok güvendiğini ve kendini, yemekleri ile ispat edeceğini açıklayan Meryem Koral yemeklerine yapmaya başlamış bulunmakta iken Zuhal Topal'la Sofrada 9 Mart Salı puanları detaylanmaya başladı

Zuhal Topal'la Sofrada 9 Mart


Zuhal Topal'la Sofrada 9 Mart 2021 Salı günü yeni bölümünde yemeklerini tanıtacak olan yarışmacı Meryem Koral olarak açıklanırken, Eser Koral kayınvalidesi olarak gelinine olan güveninin tam olduğunu belirtti. 1 çocuk annesi ve Bolu doğumlu olan Meryem Hanım 8 yıllık evli Baba mesleği aşçılık yaptığını öğrendik.  Meryem Hanım İstanbul'da yaşıyor ve kendine çok güvendiğini ifade ediyor,  Zuhal topal'la 9 Mart yarışmacısı Meryem Koral 1. Olacağını iddia ediyor

Zuhal Topal'la Sofrada 9 Mart Salı puanları


Şu sıralar Zuhal Topal'la Sofrada 9 Mart 2021 salı yarışmacısı Meryem Koral yemeklerini kayınvalidelere tanıtmak adına Harekete geçmiş bulunuyor. Menüsünü ve sofrasını  hazırlaması sonrasında kayınvalideler ve Zuhal topal'a ağırlayan Meryem Hanım'ın yemeklere günün merak konusu olmakta iken haftanın ikinci günü yarışmacısı olan Meryem Koral'ın Zuhal topal'la sofrada 9 Mart Salı puanlarında ne kadar ilerleyeceği de meraklı araştırılıyor Meryem Hanım'ın aldığı puanlar henüz açıklanmamış iken detaylar oluştuğu anda haberimiz güncellenecek

Zuhal Topal'la Sofrada 8 Mart Berna Hanım kaç puan almıştı


Haftanın ilk günü yarışmacısı olarak seçilen Berrak Hanım, Arnavut gelini olduğunu açıklaması sonrasında kayınvalideler den çok güzel puanlar almıştı . Zuhal topal'la 8 Mart 2021 puan durumu şu şekilde idi.

Esel Hanım- 7

Şefika Hanım- 7

Emine Hanım- 6

Remziye Hanım- 7

Zuhal Topal- 7