1000 TL ödeme: Garanti Bankası Yepyeni Bir Kampanya İle Müjde Verdi

Garanti Bankası kartını kullananlara yepyeni bir kampanya müjdesi verildi. Toplamda 1000 TL harcama yapan kişilere 1000 TL iade edileceği duyuruldu. Yalnız bu kampanyaya katılabilmek için ise 6 gün içerisinde başvuruda bulunmak şart koşuluyor.

Bankaların birbirleri ile müşteri kapma yarışı kıyıya devam ederken bir yandan da müşteri memnuniyeti için birçok kampanya başlatılıyor. Son zamanlarda adından sıktıktan bahsettiren Garanti BBVA öyle bir kampanya başlattı ki görenler şaşırdı kaldı. Kampanya katılan kişilere 1000 TL harcama yaptığı andan itibaren 1000 TL’si tekrar geri yükleneceği duyuruldu.

1000 TL Almak İçin Gereken Şartlar

 Garanti Bankası müşteri soran vatandaşların şubeye kadar gitmesine gerek kalmadan kredi kartı başvurusu yapan kişilere yönelik bir kampanya başlattığını duyurdu. Kredi kartı başvurusu yapan vatandaşların süreçleri olumlu ilerlediği takdirde 1000 TL harcama yapan kişilere 1000 TL hediye para yükleyeceği ifade edildi.

MECLİS onay verdi ve EMEKLİLERE 100.000 TL ONAYLANDI! Emekliye Verilecek Bu Ödeme Nedir? MECLİS onay verdi ve EMEKLİLERE 100.000 TL ONAYLANDI! Emekliye Verilecek Bu Ödeme Nedir?

Yapılacak olan kampanya ise 1 Şubat 28 Şubat tarihleri arasında Garanti BBVA dijital olarak hizmet veren kanallardan aynı zamanda temassız müşteri olma teknolojisini içeren Garanti BBB a müşterileri Bonus özellikli kredi kartı Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan müşterilerine yönelik olarak 20 Mart’a kadar yapacaklar.

Ve tek seferde 1000 TL ve üzerindeki ilk harcamaya toplamda 1000 TL Bonus puan yükleneceği aktarıldı. Bu kampanya ayarlanmak için Bonus kredi kartının olması voleybonus özellikle kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Bonus ya da bonus’un internet sitesi üzerinden yapılması gerektiği duyuruldu. Ancak kampanyaya bonusflexi ticari kartlar Bonus Genç Kart para kart gibi kartlarla yapılan harcamalar dahil edilmedi.

Ayrıca bu kampanyaya Garanti’nin ek kartı ve personel kartlarının da dahil olmadığı belirtildi. Bonusları yüklenen müşteriler ise bu bonusları 25 Mart ile 25 Nisan 2023 tarihleri arasında Bonus iş yerlerinde kullanabilecekleri ifade edildi. Kampanyalar harcama bazında olup düzenli otomatik ödeme talimatları vergi ödemeleri Bonus kullananları gibi durumlar 1000 TL’nin içine dahil edilmeyeceğini açıklandı. Kampanyaya katılmak için ise mutlaka başvuru yapmak gerekiyor.