Son günlerde giderek zorlaşan gündelik yaşam şartlarına rağmen mücadele edecek nakdi kuvveti kalmayan vatandaşlara, Enpara ve CepteTEB müjdeli haberlerini verdi. İki banka, kendi bünyelerinde geliştirmiş oldukları gereksinim kredisi hizmetleri ile vatandaşlara destek olacağını duyurdu. İşte Enpara ve CepteTEB’in tüketici kredisi hizmetlerine dair ayrıntılar…

Ekonomi piyasalarında gözlenen ani yükselişlere, tedarik süreçlerinde ki problemlere, Rusya- Ukrayna savaşına ve daha pek çok faktöre bağlı olarak zamlanan gündelik yaşam şartları, yurttaşların bellerini doğrultamamalarına sebep oldu. Temel gereksinimlerini ve başka gereksinimlerini karşılayamama noktasına gelen vatandaşlar, nakde olan sıkışıklıklarını çözüme kavuşturmak ve alım güçlerini bir nebze de olsa çoğaltmak adına bankaların tüketici kredisi hizmetlerine yönelmek halinde kaldılar. Vatandaşların bir süredir içerisinde bulundukları zorlu ekonomik şartları sonucunda meydana çıkan nakit arayışlarına, şubesiz bankacılığın öncülerinden olan Enpara ve CepteTEB müjdeli haberi verdi. İki banka, kendi bünyelerinde geliştirmiş oldukları güncel tüketici kredisi hizmetlerini başvuruya açtıklarını duyurdu. 

Enpara ile 120.000 TL anında hesapta! 

QNB Finansbank’ın şubesiz bankacılık kolu olarak hizmet veren Enpara, yeni devrede nakde olan sıkışıklıklarını bankaların tüketici kredisi hizmetleri aracılığı ile çözüme kavuşturmak isteyen vatandaşlar amacıyla geri çevrilemez bir hizmet geliştirdiğini duyurdu. Enpara’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni tüketici kredisi hizmetinin üst limiti 120 bin TL, aylık ortalama faiz seviyesi yüzde 2,29 ve azami vade adedi 36 ay olarak belirlendi.

Bankadan 50 bin TL tutarında destek alabilmek isteyenler amacıyla misal hesaplama tablosu şu şekilde oluşturuldu:

900 TL Doğalgaz Faturası Desteği Başladı 900 TL Doğalgaz Faturası Desteği Başladı

·    Vade adedi: 36 ay

·    Faiz seviyesi: Yüzde 2,29

·    Aylık taksit tutarı: 2.204,90 TL

Enpara ve CepteTEB doğrultusundan tasarlanmış olan yeni devre tüketici kredisi hizmetlerine, bankaların mobil programları aracılığı ile müracaat yapılabilmektedir. 

CepteTEB ​​​​​​​ ile 100.000 TL anında hesapta! 

CepteTEB doğrultusundan tasarlanmış olan yeni devre tüketici kredisi hizmetinin üst limiti 100 bin TL olarak belirlendi. Banka, alakalı hizmetinin azami vade miktarını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 2,06 olarak belirledi.  CepteTEB programı aracılığı ile 50 bin TL tutarında ki nakit gereksinimlerini karşılamak isteyen vatandaşlar amacıyla misal hesaplama tablosu şu şekilde oluşturuldu:

·    Vade sayısı: 36 ay

·    Faiz oranı: Yüzde 2,06

·    Aylık taksit tutarı: 2.113,39 TL

·    Kredi tahsis ücreti: 262,50 TL