Isınma veya yakacak yardımı nasıl alınır? Kış mevsimindeki soğuk havalara karşın 1500 TL para ödemesi yapılacak. Kış ayı destek ödemelerine ilişkin merak edilenler ve detaylar paylaşıldı. Isınma desteği başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?

Kış ayında ısınma yardımlarının ödemelerine başlandığı duyuruldu. Soğuk havaların gelmesiyle birlikte doğalgaz kullanımı da artmaya başladı. Bununla birlikte yapılacak ısınma ödemelerine ilişkin bilgiler aktarıldı. Kimlerin yararlanabileceği ve hangi şartların sunulduğu tek tek ortaya çıkıyor. Güncel detayları sizlerle paylaşacağız. Isınma yardımı almak için atılacak adımlar ve ödemenin nereden temin edildiği yanıt buluyor.

1500 TL Destek Hesaplara Yatırılıyor!

1500 TL'lik destek ödemelerinin 500 TL'lik kısmı hesaplara yatmaya başladı. Sivas Belediyesi, yakacak yardımını vatandaşlara sunuyor. İkametgah adresinize göre yapılacak bu ödemeler, Sivas'ta yaşayanlar için geçerli olacak. Belediye, söz konusu yardımla ilgili duyuruad bulundu. 1500 TL yardım parasının üçte biri şimdiden hesplara aktarılıyor. Geriye kalan kısmı da en kısa sürede yatırılacak.

SGK emeklisine müjde var! 5 Gün içinde 55000 TL ödeme olacak! SGK Destekli ödemeler başladı! SGK emeklisine müjde var! 5 Gün içinde 55000 TL ödeme olacak! SGK Destekli ödemeler başladı!

Belediyeden Resmi Açıklama Geldi

Sivas Belediyesi, yaptığı açıklamada "Soğuk kış aylarında ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yakacak giderine destek olmak amacıyla yapacağımız 1.500 TL nakit yardımın 500 TL olan ilk ödemesi banka hesaplarına yatırılmıştır" ifadesine yer verdi. Siz de bağlı bulunduğunuz belediyeden kış destek yardımı alabilirsiniz. Bunun için belediyelere başvuru sağlamanız ve var ise başvuru için internet sitesini kullanmanız gerekiyor.