Nakit Gereksinimi Olanların Hesabına 15 bin TL ve 50 bin TL Arasında Para Yatıyor, Üç Banka Kampanyayı Duyurdu

Nakit Gereksinimi Olanların Hesabına 15 bin TL ve 50 bin TL Arasında Para Yatıyor, Üç Banka Kampanyayı Duyurdu

Acil nakde gereksinim duyan kişiler adına 15 bin TL ve 50 bin TL arasında ödemeler gerçekleştirilmeye başlandı. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenlerin yapacağı bu önemli başvuruyla beraber nakit sorununu giderebilecek olan herkes mutlu oldu. Acil nakit gereksiniminizin olması halinde kredi almak için anında başvuru yapmalısınız.

Türkçede "Kelime ve Dimne" adıyla bilinen eserde dürüstlüğün simgesi Kelile ve yalanın simgesi Dimne sırasıyla hangi hay Türkçede "Kelime ve Dimne" adıyla bilinen eserde dürüstlüğün simgesi Kelile ve yalanın simgesi Dimne sırasıyla hangi hay

15 bin TL ve 50 bin TL arasında nakit kredi almak isteyenlerin TC vatandaşı olması ve yirmi yaşını geçmiş olması gerekmektedir. Banka notları ise 1500 ve üzerinde olmalıdır. Sizlere bu üç bankanın yaptığı kampanyaya dair daha ayrıntılı bilgiler sunmak istedik. Her bir ayrıntıyı haberimizde bulabilirsiniz. İşte detaylar!

Yapı Kredi Bankası

Yapı Kredi Bankası’ndan bu krediyi almak istiyorsanız 36 ay vadeye değin bu krediyi SMS atmak suretiyle de alabileceğinizi bilmelisiniz. SMS başvurusuyla ihtiyaç kredisi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. 4411 numarasına BİREYSEL yazarak boşluk bırakmak suretiyle TC kimlik numaranızı da ekleyerek boşluk bırakıp aylık kazancınızı ilave ederek gönderebilirsiniz.

Denizbank

Denizbank’tan hızlıca onay almak için başvuru yapmadan evvel banka kredi notunuzu sorgulamalısınız. Sonra da 3280 numarasına KREDİM yazın boşluk bırakın TC kimlik numaranızı yazın ve gönderin.

Vakıfbank

Vakıfbank’a kredi başvurusu yapacağınız zaman şube ziyareti yapmadan online başvuru formu doldurabilirsiniz. Böylece daha rahat etmiş olursunuz.