Promosyon ödemeleri güncellendi ve 17.000 TL ödeme yapılması kararlaştırıldı. Bankadan ve kurumdan gelen haberle birlikte promosyonlar ne zaman yatırılacak? İşte rekor kıran promosyon parasına dair detaylar...

Personellere verilen promosyon ödemelerinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Gelen son duyuruyla birlikte 17.000 TL'lik promosyon ödenmesine karar verildi. Son zamanlarda belirli kurumlarda çalışanlar için yapılan promosyon ihaleleri sonuç veriyor. Bankalar, teklif ettikleri miktar kadarını kurum personellerine ödemektedir.

17.000 TL Ödeneceği Duyuruldu

Tunceli Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan'dan gelen açıklamada PERBAŞ A.Ş personelleri için açıklamada bulunuldu. Açıklamada personellere yapılacak ödemeden söz edildi:
”Bugüne kadar ilk defa sahip olacağınız banka promosyon hakkınızı şu andan itibaren rahatlıkla kullanabilirsiniz . Hesaplarınıza 17000 TL para aktarıldı. Aileniz ile birlikte sağlıklı günlerde kullanın . Hayırlı olsun.”

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!

Ödemeler Hesaplara Aktarılacak

Anlaşma sağlanan banka hesabına promosyonlar aktarılacak. Bu anlaşma ile birlikte personeller 3 yıl taahhüt ile maaşlarını belirlenen banka üzerinden almak zorundadır. Promosyon ödemesinin verilmesindeki sebep de budur.